Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Търся тиристори 12 клас

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
omrona
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Pleven

МнениеПуснато на: Сря Май 02, 2007 21:44    Заглавие: Търся тиристори 12 клас Отговорете с цитат

Търся да закупя тиристори от 12 клас около 200-250А - може и комплектовани с радиатори
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Quantum
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Pyce

МнениеПуснато на: Чет Май 03, 2007 20:05    Заглавие: Отговорете с цитат

Имам 1 бр чисто нов ТЧ-50-Э Руски 200А има си и радиатор към него, ако ти върши работа 1 бр можем да се разберем Smile

Имам и около 10`тина броя чисто нови руски изправителни диоди, пак заедно с радиатори мисля че са около 80А но не съм сигурен, ако ти вършат работа, ако търсиш и диоди продавам и тях заедно с радиаторите Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
omrona
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Май 16, 2007 7:30    Заглавие: Отговорете с цитат

ако са тиристори - то търся да са по шест комплекта- ще си правя регулируем трифазен изправител
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Milen_haskovo
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София/Хасково

МнениеПуснато на: Чет Май 17, 2007 1:24    Заглавие: Отговорете с цитат

На пазара в Димитровград един продаваше, колкото знам тоя е от Асеновград... По 15 лева на парче иска, уж са нови, неизползвани...
omrona
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Май 19, 2007 14:32    Заглавие: Отговорете с цитат

благодаря ти за информацията - знам го този - проверил съм го него - неговите са лавинни
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети