| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Stylly Гост
|
Пуснато на: Пет Май 18, 2007 17:03 Заглавие: Проблем с монитора или видео картата??? |
|
|
Здравейте, и аз има проблем с монитора или поне така мисля. Та значи проблема ми е следният:
От една година имам Тошиба А-105, на последък взе да изчезва всичко от екрана като поработи малко, примигва няколко пъти и става един цвят. Изключа го и като го пусна пак, няма проблем прави го без видима причина. Взех допълнителен монитор защото така ме посъветва едим майстор, проблема се оправи но временно, от скоро пак започна да примигва и да изчезва всичко от екрана Незнамкакво е това, казаха ми че е от видео картата на монитора но сега пак го прави.
Моля ви дайте ми съвет какво да го правя, къде да го нися???
Благодаря ви предварително! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Dimow Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 18, 2007 17:33 Заглавие: Re: Проблем с монитора или видео картата??? |
|
|
| Stylly написа: | . Взех допълнителен монитор защото така ме посъветва едим майстор, проблема се оправи но временно, от скоро пак започна да примигва и да изчезва всичко от екрана Незнамкакво е това, казаха ми че е от видео картата на монитора но сега пак го прави.
|
Toва което описвате с допълнителния монитор ли се случва?Когато изключвате , монитора ли само изключвате или и компютьра? _________________ LZ4XH |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 18, 2007 17:46 Заглавие: |
|
|
Според мен трябва да си презапоите буксата на видеокартата на компа. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
stylly Гост
|
Пуснато на: Съб Май 19, 2007 2:35 Заглавие: |
|
|
Така значи проблема се появи на основния монитор на лап топа. Примигне няколко пъти като загрее и изчезва всичко от екрана. Като изключа компа и пак го пусна няма проблем, докато не загрее.
Като монтирах допълниталният монитор, изключвам този на компа, в началото нямаше проблем, но в последно време и на него почна да го прави.
Момчето което го отваря каза че нещо имало за запояване но било много финно и направил каквото могъл. Каза ми че е от видео картата на монитора и трябвало да се смени.
Какво мислите за това има ли начежда да го оправя
Благодаря ви! |
|
|
 |
tehnica Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 19, 2007 8:34 Заглавие: |
|
|
Винаги има надежда как да няма-лаптопа да не струва 5 лева.Сменяй момчето-питай във форума в зависимост от къде си кой ще може да ти помогне. _________________ Всеки транзистор,уважаващ себе си,по време на работа не трябва да позволява да бъде докосван с ръка! |
|
|
 |
Stylly Гост
|
Пуснато на: Съб Май 19, 2007 16:16 Заглавие: |
|
|
И аз реших да го сменя момчето та затова питам тук какво трябва да се направи
Ако може да ми препоръчате някой който ще ми помогне. Аз живея в югозападна България, така че ако имате предложения за добри техници да ми оправят компа ще съм ви много благодарна  |
|
|
 |
|