| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
maneken Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Май 24, 2007 9:03 Заглавие: Проблем с CAR-DVD NEO 1107-DivX |
|
|
Здравейте,
купих си преди време двд за кола Нео
Намръщих се защото качеството на картината е перфектно, звука да кажем, че е добър има си всички ектри и т.н.т
На третия ден двд-то изгоря и се наложи ремонт, защото не искаха да ми го сменят незнайно защо
Уж го оправиха и след няколко дена пак даде фира и този път даде фира тотално ! Занесох го на един приятел и той ми показа лентовия кабел, който е бил вкаран в леглото за диска и затова ми дереше дисковете като грамофонни плочи, но това няма значение! Оправи ми всичко по двд-то, изкара ми нови стабилни буксо от вътре и т.н, оправи ми светлината и така, но остана един проблем, който скапва цялата история и той не знае от къде е
Когато сложа диск в двд-то няма значение какъв двигателчето не завърта и изписва, че няма диск и превключва на друга опция, флаш карта, усб или радио.
Като го взех от приятела каза, че понякога завърта двигателчето понякога не, а сега тотално спря. Каза, че е мерил двигателчето било в изправност, но по някаква причина един път отива до него ток друг път не отива
Може ли някой да го оправи това двд, защото вече не издържам от глупости които се случват около мен
П.С: Също имам въпрос за панела на това двд! Някой от чертите на цифрите-буквите на дисплея светят адски слабо и се виждат напълно само като се гледат под ъгъл това има ли оправяне също ?
Моля за помощ за това двд и също ако ви е удобно пишете на ICQ-то 144626444, за да може да ви откликна по-бързо !
Мерси на всички ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Gioko81 Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 25, 2007 23:21 Заглавие: |
|
|
| Пробвай да почистиш оптиката с кечки за уши но не със спирт а с вода и после я подсуши.Двигателчето дефектира рядко.По скоро имаш проблем с четенето на диска.Ако можеш виж дали оптиката свети и дали лещата се движи нагоре надолу.Това се прави без диск просто трябва да излъжеш механиката че диска е вътре.Успех! |
|
|
 |
fonev_tv Опитен потребител

Регистриран на: 22 Мар 2006 Мнения: 742 Местожителство: СОФИЯ ул.Макгахан 11
|
Пуснато на: Съб Май 26, 2007 7:09 Заглавие: |
|
|
| Защо го носиш на приятели а не го занесеш в сервиз Нали те са за това |
|
|
 |
maneken Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Май 28, 2007 23:11 Заглавие: ! |
|
|
| fonev_tv написа: | | Защо го носиш на приятели а не го занесеш в сервиз Нали те са за това |
Приятеля е техник и има сервиз
Кой чип може да е отишъл ако е отишъл някой ?
Ако е процесор намира ли се и скъп ли е ?!! _________________ Ако може да помогнем ...
... Да помогнем ! |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 29, 2007 11:02 Заглавие: Re: ! |
|
|
| maneken написа: | | fonev_tv написа: | | Защо го носиш на приятели а не го занесеш в сервиз Нали те са за това |
Приятеля е техник и има сервиз
Кой чип може да е отишъл ако е отишъл някой ?
Ако е процесор намира ли се и скъп ли е ?!! | Аз пък имам приятел които има скалпел в къщи но не е хирург За гаранционно изделие си има сервизи упоменати в картата За части ще опреш пак до тях |
|
|
 |
|