|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
wouex Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Май 02, 2007 0:47 Заглавие: Samsung Syncmaster 940 - сервизно меню и фактори инфо |
|
|
Здр, бях влезнал в factory information na Samsung Syncmaster 940, за да видя едни работи ама разместих една опция Panel: Ch. No. ot 0 на 21, а бутона Menu като се задаржи само ми увеличава цифрите 0,1,2,...20,21... и сега не знам как се връща кам 0 отново?
И още нещо знаете ли как се влиза в сервизното меню на този модел като влизането в factory information menu-то (по горе) го видях от начина за влизане в него за друг модел на Samsung... така че може и да стават комбинации и от други такива монитори... а никаде не мога да намеря service manual за този модел или за други подобни...
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
wouex Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Май 25, 2007 17:37 Заглавие: |
|
|
а ина4е, тези цифри за пътите, които е сменян панела, които сам напраил до 22 някаде - гаранцията отпада ли ?
и верно ли няма друг начин освен в сервис да се върнат отново от 22 към 0 ?
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|