| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Aleks_bg Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 18, 2007 23:31 Заглавие: Боядисване на "стъкло" |
|
|
Интересувам се дали някой може да ми каже по какъв начин мога да си боядисам - (оцветя) стъкла в различни цветове?И с какви бои става номера...
...........................................................................................................
Имам едни тела от "фенер"на които искам да им боядисам стъклата в съответните цветове за "Цветомузикална уредба" (Червено;Зелено и Синьо),и да ги ползвам тях за целта.
Ако някой знае нещо по въпроса ще съм му благодарен за помощта  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
tehnica Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 19, 2007 8:38 Заглавие: |
|
|
Нитроцелулозен лак или най-добре с прозрачно фолио. _________________ Всеки транзистор,уважаващ себе си,по време на работа не трябва да позволява да бъде докосван с ръка! |
|
|
 |
Aleks_bg Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 19, 2007 16:41 Заглавие: |
|
|
БЕЗЦВЕТЕНИЯТ НИТРОЦЕЛУЛОЗЕН ЛАК НЦ-02 се употребява като основен лак за нитроцелулозни емайллакове, грундове, китове и други, както и за лакиране на дървени ... т.н.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
аха - да...ама как мога самото стъкло да боядисам (оцветя)за да стане в някакъв цвят - (Червено;Зелено или Синьо)?с какви бои?...,а следкато се оцвети - може да се мине със този лак...
или... |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Май 19, 2007 22:15 Заглавие: |
|
|
| А що не си купиш цветни лампи?Или искаш да ги оцветяваш лампите като за спорта? |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Май 20, 2007 0:34 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | | А що не си купиш цветни лампи?Или искаш да ги оцветяваш лампите като за спорта? |
аз искам да оцветя предното стъкло,а не на лампата.(А и аз ще използвам от малките лампички 220V/15W защото пасват идеално в светоотразитела от фенера.иначе за нови тела ще ми излезе скъпо сигурно)
Пробвах със маркери да оцветя предното стъкло - става малко на лентички ама ако ненамеря друг начин...и с това ще се задоволя  |
|
|
 |
valentin subashov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 20, 2007 11:52 Заглавие: |
|
|
Някога в каталога на "Конрад" съм гледал такива топлоустойчиви бои за оцветяване стъклото на лампите.
Не ползвай ацетонови бои,защото и след 100 години като се нагреят и миришат на ацетон,освен ако не искаш да "дишаш лепило" безплатно с музиката.
Едно време като си правехме цветомузики вземахме от театрите цветни плаки за прожекторите. |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Пон Май 28, 2007 10:21 Заглавие: |
|
|
Точно в конрад в Стара Загора бях гледал такива цветни плаки, а не боя/лак... мисля, че не струват скъпо _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
|