| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ikalinov Гост
|
Пуснато на: Пон Юни 04, 2007 16:27 Заглавие: Покажи тема: изпуши ми един транзистор на лаптопа :( |
|
|
| Здравейте , днес като си сварзвах УСБ принтера нещо се прецака и ми изгоря един транбзистор на лаптопа, намира се точно след захранването, ходих на доктор каза че не знае какъв точно е вида на транзистора за да намери аналог на остатъците от него пише : АА6ЕG 4825P . Лаптопа е Compaq nx6310. Моля помогнете |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Yassen Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 04, 2007 20:20 Заглавие: Re: Покажи тема: изпуши ми един транзистор на лаптопа :( |
|
|
| ikalinov написа: | | Здравейте , днес като си сварзвах УСБ принтера нещо се прецака и ми изгоря един транбзистор на лаптопа, намира се точно след захранването, ходих на доктор каза че не знае какъв точно е вида на транзистора за да намери аналог на остатъците от него пише : АА6ЕG 4825P . Лаптопа е Compaq nx6310. Моля помогнете |
само сервиз, това са тънки работи и може заради един елемент да си загубиш целия компютър и ще ти излезе далеч по-скъпо от ремонта в сервиз. Познавам хора унищожили си лаптопите по този начин. _________________ Младото поколение трябва да възроди Българската електроника |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 04, 2007 23:22 Заглавие: |
|
|
| Няма да е зле да дадеш снимки или поне опиши в какъв корпус е ! |
|
|
 |
angele Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 07, 2007 19:42 Заглавие: |
|
|
Това въобще не е транзистор... _________________ Az sam |
|
|
 |
lz3dq Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 07, 2007 19:57 Заглавие: |
|
|
Дано не му е изтекла гаранцията.......
ако е - става сложно.
сега пали ли изобщо? _________________ (\__/)
(='.'=)
E[:]|||||[:]З
(")_(") |
|
|
 |
|