| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
eniboy Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 10, 2007 11:10 Заглавие: Странен проблем със SonyEricsson t290i |
|
|
| Жената беше в Испания няколко месеца и при пристигането си и връзването в роуминг микрофона на телефона и Т290 почти не се чува когато ми се обажда .Като се върна го отворих и не намерих техническа причина да не работи добре .Рекох си майната му тоз телефон е сдал багажа, но странното е че на нейната приятелка която е с нея и е със същия телефон се случва същия проблем! Почвам да си мисля че са получили вирусче от тамошната мрежа с цел да мутират микрофона на GSM и да могат да си закупят от там телефони/както и направиха/ . Някой знае ли нещо по темата и може ли да ми помогне щото най вероятно мутето е софтуерно.Как може да се оправи ? Предварително благодаря ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tigar Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 10, 2007 11:27 Заглавие: |
|
|
Вариант 1 смяна микрофон
2.смяна чип микрофон
3.сервиз _________________ чистене на грешки на автомобили европейско производство, и автоелектроника. |
|
|
 |
eniboy Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 10, 2007 11:37 Заглавие: колега ти май не четеш кво съм писал |
|
|
| казах ти че съм го прегледал и няма технически причини да не работи микрофона . 1 смених го 2 проверих чипа - работи ! А нещо да кажеш че два еднакви телефона по едно и също време на едно и също място правят един и същи проблем 3 за сервиза малко бъркаш щото телефон з а20 лв не си струва . Просто питах някой колега ако знае как да вляза в сервизното меню щото ме съмнява че от там е мутиран микрофона |
|
|
 |
tropper Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 10, 2007 18:15 Заглавие: |
|
|
Влез в серивзното меню, има тест за микрофон там. На повечето ериксони се влиза с:
дясно * ляво ляво * ляво * _________________ Тодор Симеонов.
Захранващи решения за LAN мрежи. |
|
|
 |
Tigar Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 10, 2007 20:39 Заглавие: |
|
|
Да си начешам кея.... и как провери чипа на микрофона много ми е интересно без оборудване малко трудно ще разбереш че работи. _________________ чистене на грешки на автомобили европейско производство, и автоелектроника. |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 11, 2007 12:56 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | 3 за сервиза малко бъркаш щото телефон з а20 лв не си струва . |
Продаваш ли го ? Давам 20 лева. |
|
|
 |
Ba4oKiRo Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 11, 2007 21:44 Заглавие: Re: колега ти май не четеш кво съм писал |
|
|
| eniboy написа: | | казах ти че съм го прегледал и няма технически причини да не работи микрофона . 1 смених го 2 проверих чипа - работи ! А нещо да кажеш че два еднакви телефона по едно и също време на едно и също място правят един и същи проблем 3 за сервиза малко бъркаш щото телефон з а20 лв не си струва . Просто питах някой колега ако знае как да вляза в сервизното меню щото ме съмнява че от там е мутиран микрофона |
@eniboy , мисля , че телефона ти е за сервиз, независимо от това колко ти се иска проблема да се реши тук в форума.Прецени за себе си дали наистина искаш да го ремонтираш, а мисля , че наистина искаш съдейки по:'' казах ти че съм го прегледал и няма технически причини да не работи микрофона . 1 смених го 2 проверих чипа - работи !''
Имай в предвид , че цената на ремонта не се определя от това дали телефона струва /втора ръка/ '' з а20 лв не си струва '' или евентуално е подарък , и е без пари .
Решавай сам , успех. |
|
|
 |
|