| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Plamen1990 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 07, 2007 10:15 Заглавие: ПРОЕКТ |
|
|
ниско честотни усилватели за АМ + УКВ клас първи . Трябва ми Спецелизация Чертеж на схемата Деиствие на Схемата и някакви теоретични изчисления . Помагаите трябва да исклася 10 клас  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 07, 2007 11:47 Заглавие: Re: ПРОЕКТ |
|
|
| Plamen1990 написа: | ниско честотни усилватели за АМ + УКВ клас първи . Трябва ми Спецелизация Чертеж на схемата Деиствие на Схемата и някакви теоретични изчисления . Помагаите трябва да исклася 10 клас  |
Божeeй,колко мъка има по тоя свят,боже!
Да ти го начертая,да ти обясня как работи и да ти го поизчисля?Нещо друго не щеш ли?
Залягай над учебниците и чети,от постинга ти удебеленото си личи че си меко казано неграмотен в електрониката,също и в българския език..
Какъв 10ти клас,какви 5 лева-аз бих те върнал в 4ти клас да понаучиш елементарен правопис.
Ако не си помогнеш сам-никой няма да ти помогне.Той и господ помага-ама в кошара не вкарва.... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Yassen Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 07, 2007 11:57 Заглавие: Re: ПРОЕКТ |
|
|
Божилов какво се чудиш? На младите сега им дай само алкохол и дискотеки... Помисли си на какво ще заприлича България след 20 години, като гледаш състоянието на хората от които тогава ще зависи държавата... думата е една: трагедия  _________________ Младото поколение трябва да възроди Българската електроника |
|
|
 |
daminad Опитен потребител

Регистриран на: 08 Яну 2006 Мнения: 189 Местожителство: Somewhere in time
|
Пуснато на: Чет Юни 07, 2007 14:50 Заглавие: |
|
|
Yassen приятелю моля те аз също съм десети клас ама бих могъл да го изчисля и начертая за околу 1-2 часа...
Plamen1990 човече какво ти пречеше да слушаш в час и да понаписваш от време на време някоя формула ,и от дъжд на вятър някоя схема да начертаеш. По лесно щеше да ти е сега, а и можеше да си спестиш малко упреци и подигравки.
Скоро пак имахме една такава тема в която за пореден път се споменаха ученици, кафенета , дупета на каки ,и всеобщия мързел на моето поколение...  _________________ Всеки който си придава важност придобива маловажност.
"Който не знае закона на Ома да си ходи у дома!" - Р. Ц. Кирилов |
|
|
 |
andrey1988 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 07, 2007 16:04 Заглавие: Re: ПРОЕКТ |
|
|
| Plamen1990 написа: | | ниско честотни усилватели за АМ + УКВ клас първи | Това точно трудно ще го изчислиш пък ако ще и учебник да си написал  |
|
|
 |
tropper Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 07, 2007 17:10 Заглавие: |
|
|
Офф: от цялата работа и в тая тема и в оная аз не разбрах кво лошо има в каките
А иначе сериозно... модераторите хубаво преместиха темата в друг раздел ама що не я заключиха с препратка към отговорите в другата такава тема... Та сага пак да дъвчем локуми.... Дори и да го кълнем питащия на 3 страници, това няма да му промени начина на мислене.... напротив.... _________________ Тодор Симеонов.
Захранващи решения за LAN мрежи. |
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 07, 2007 17:44 Заглавие: |
|
|
| tropper написа: | | това няма да му промени начина на мислене.... напротив.... | Ще ни напсува |
|
|
 |
disela Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 16, 2007 20:28 Заглавие: |
|
|
| daminad написа: | Yassen приятелю моля те аз също съм десети клас ама бих могъл да го изчисля и начертая за околу 1-2 часа...
Plamen1990 човече какво ти пречеше да слушаш в час и да понаписваш от време на време някоя формула ,и от дъжд на вятър някоя схема да начертаеш. По лесно щеше да ти е сега, а и можеше да си спестиш малко упреци и подигравки.
Скоро пак имахме една такава тема в която за пореден път се споменаха ученици, кафенета , дупета на каки ,и всеобщия мързел на моето поколение...  |
не , че нещо колега и аз съм 10 клас и аз уча електероника, ама ми се види че ти си бая изостанал от днешния живот , абе с две думи некъв смотан ... |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 16, 2007 20:40 Заглавие: |
|
|
| disela написа: | | не , че нещо колега и аз съм 10 клас и аз уча електероника, ама ми се види че ти си бая изостанал от днешния живот , абе с две думи некъв смотан ... |
Хубаво,трябва да изровиш тема отпреди 2 седмици,без да кажеш нищо по нея,а само за да обидиш някой че бил "смотан" ли?
Мисля че темата се изчерпа,баница наготово няма да се яде...оттук нататък се почва по каналния ред за тоя тип теми-обиди,избиване на комплекси...
RC,уелкъм с големия катинар  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|