| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pby11 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 17, 2003 0:16 Заглавие: Sagem 922 ne6to izvedna6 se skapa. |
|
|
Имам Sagem922. Разкодиран е и го ползвам година и половина. Батерията му е оригинална. Направих му интегрирана антена. Собствен дизайн. Работеше година и няколко месеца, но изведнъж почна да цуца батерията за два дена. Иначе кара6е то4но три. Не губи обхват, държи се добре, но много рязко се изменя показанието на интгрирания волтметър. Пад рязко и след разговора се възстановява частично. Преди батерията падаше от лошо зареждане поради лоши контакти, но сега? Имам съмнение за батерия, но сам мери всеки елемент и мисля че са наред. Все пак как мислите вие? Зареждал съм я винаги след пълен разряд. _________________ mail:[email protected]
GSM: +359887820267 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Angelov Гост
|
Пуснато на: Пет Ное 07, 2003 17:01 Заглавие: Nisto novo... |
|
|
Ne se chudi ami se otarvi dokato mojes ot toia telefon.
Greska tova ne e telefon a luksozna samorestartirasta se masina narechena sagem. Ne poznavam niakoi kolega koito da ima jelanie da se zanimava s tiax. Licho az sm paravil 3-4 SAGEM-a , no samo na poznati inache ne mi se ste da si vkarvam glata v torbata.
Inace problema nai veroiatno ti e v bateriata. |
|
|
 |
M_O_Z_A_K_A Гост
|
Пуснато на: Сря Мар 17, 2004 10:35 Заглавие: Za SAGEM MC922 !!!!!!!!!!! |
|
|
Awe 4owek edinstwenoto ne6to koeto moga da ti kaja 4e nema smisal da se zanimava6 s tozo bokluk.Li4no az imam tva ne6to sas sa6tite problemi kakto ti gi opisa toq "GSM"taka me izne rvi 4e go trqskah tolkova silno 4e mu ebah maikata,4upih mu ekran4eto za koeto sajalqvam 6oto razbrah 4e e bilo skapo -20-30lv sq toq GSM mi sluji kato distancionno upravlenie(releto go svarzvam prlno kam VIBRATORA....) i t.n. nqma da ti razpravqm cqlata istoriq za nego 6oto ma drazni.Are 4ao Andrey ot selo Kardjali na leviq zavoy pood desniq NOS............. |
|
|
 |
jumanji Гост
|
Пуснато на: Чет Апр 08, 2004 8:31 Заглавие: |
|
|
Hodi si kupi batt i si gotov.
Tova e edinstvenija bezplaten otgovor v tozi tapashki forum ot men
http://gsm-unlock.hit.bg |
|
|
 |
loshia_p Гост
|
Пуснато на: Нед Ное 14, 2004 13:06 Заглавие: |
|
|
| brat poslushai me i mene toq 4upen telefon si go bqh zel predi 3 meseca chisto nov maina i izvednuj ze da gasne maina brat mi mi go opravi ush ne gasneshe 4-5 dena i pak po4na i go furlih prez balkona !!!! i sega sum s siemens M55 mnogo sum si dovolen !!!!! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Ное 15, 2004 13:40 Заглавие: |
|
|
телефона е страхотен, страшен обхват и голяма функционалност . проблема е в батерията от неправилно зареждане . аз дори си направих самоделка като оттворих оригиналната и смених само елементите и сложих такива с по-голям капацитет . излезе ми 8лв общо и работи без проблеми по 6 дена , а се скъсвам да говоря.
оригиналните батерии май са по 30-40лв вървяха |
|
|
 |
valdimar Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 18, 2004 17:21 Заглавие: Sagem |
|
|
Tozi model sa taka!!!  |
|