| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
alfista Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 09, 2007 21:40 Заглавие: FIRMWARE UPDATE за DVD Elite DHT-801 USB |
|
|
| Здравейте,свалих си ъпгреид за двд-то от страницата на елит и след като си ъпдеитнах двд-то с него установих,че сега субтитрите излизат от долу на екрана на телевизора и се виждат на половина.От къде мога да намерия оргиналния FIRMWARE за двд-то ми. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 09, 2007 21:54 Заглавие: Re: FIRMWARE UPDATE за DVD Elite DHT-801 USB |
|
|
| alfista написа: | | От къде мога да намерия оргиналния FIRMWARE за двд-то ми. |
Евентуално като си погледнеш гаранционната карта и го занесеш в сервиза като се подготвиш да си платиш за това което си направил.
Понякога на местата от които се свалят подобни неща пише и други работи на които почти никой не им обръща внимание и след това "оле, леле к'во стана". |
|
|
 |
alfista Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 09, 2007 22:00 Заглавие: |
|
|
| явно нарочно качват прецакани ъпдеити на саита си за да имат работа в сервизите си,яко са нагли. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 09, 2007 22:11 Заглавие: |
|
|
| alfista написа: | | явно нарочно качват прецакани ъпдеити на саита си за да имат работа в сервизите си,яко са нагли. |
Аз пък си мисля, че много такива като теб не винаги различават кое е официалния сайт от който може да се тегли достоверна информация, не винаги четат всичко което е написано по въпроса (понякога ъпдейта зависи и от серийните номера на един и същ модел, ама това кой да го чете и защо да му обръща внимание ).
Производителя (или владелеца на търговската марка) - няма никакъв пряк интерес от работа в сервизите!
P.S.Нямaм общо със сервизния бранш - да не ме разбереш погрешно! |
|
|
 |
alfista Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 09, 2007 22:20 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | ВАЖНО!!! МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО ПРЕДИ ДА ПРОДЪЛЖИТЕ!!!
Гаранционното обслужване на DVD/DivX цифровите системи за Домашно Кино НЕ ВКЛЮЧВА възстановяването на повредена система в следствие на неправилен ъпдейт или не довършена процедура по ъпдейт. Ето някои от причините водещи до неправилен ъпдейт или до не довършена процедура по ъпдейт:
1. Използване на ъпдейт за друг Плейър/система Домашно Кино.
2. Некоректно записан ъпдейт.
3. Не довършена процедура по ъпдейт в следствие спиране на електричество.
Възстановяването на повредена система в следствие на неправилен ъпдейт или недовършена процедура по ъпдейт се заплащат по официалния ценоразпис на „Роял Сервиз”.
|
Само дето са пропуснали да напишат,че и да го направиш правилно фаила е бъгав и се прецакват субтитрите.  |
|
|
 |
alfista Нов потребител

|
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 09, 2007 22:26 Заглавие: |
|
|
Не искам да споря, но ти сигурен ли си в т.1?
И какво е било "обещаното" за този ъпдейт за да тръгнеш да го правиш (ако е изпълнена т.1 )?
Последната промяна е направена от RC на Съб Юни 09, 2007 22:31; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
alfista Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 09, 2007 22:29 Заглавие: |
|
|
Направил съм го по тяхната инструкция с посочения от тях фаил за двд-то ми и резултата е че субтитрите се прецакват.
Двд-то си работи перфекно само дето лентата със субтитрите слиза прекалено надолу на екрана,100 % съм убеден че фаила им е бъгав незнам да ли са го направили нарочно но не са корекни. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 09, 2007 22:32 Заглавие: |
|
|
Като гледам горе вляво страницата по линка който си дал
Та си мисля, дали твоя плеер не е бил с по-нов сот от този който си му качил  |
|