Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

FIRMWARE UPDATE за DVD Elite DHT-801 USB
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
alfista
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Съб Юни 09, 2007 21:40    Заглавие: FIRMWARE UPDATE за DVD Elite DHT-801 USB Отговорете с цитат

Здравейте,свалих си ъпгреид за двд-то от страницата на елит и след като си ъпдеитнах двд-то с него установих,че сега субтитрите излизат от долу на екрана на телевизора и се виждат на половина.От къде мога да намерия оргиналния FIRMWARE за двд-то ми.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Юни 09, 2007 21:54    Заглавие: Re: FIRMWARE UPDATE за DVD Elite DHT-801 USB Отговорете с цитат

alfista написа:
От къде мога да намерия оргиналния FIRMWARE за двд-то ми.

Евентуално като си погледнеш гаранционната карта и го занесеш в сервиза като се подготвиш да си платиш за това което си направил.
Понякога на местата от които се свалят подобни неща пише и други работи на които почти никой не им обръща внимание и след това "оле, леле к'во стана".
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
alfista
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Юни 09, 2007 22:00    Заглавие: Отговорете с цитат

явно нарочно качват прецакани ъпдеити на саита си за да имат работа в сервизите си,яко са нагли.
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Юни 09, 2007 22:11    Заглавие: Отговорете с цитат

alfista написа:
явно нарочно качват прецакани ъпдеити на саита си за да имат работа в сервизите си,яко са нагли.

Аз пък си мисля, че много такива като теб не винаги различават кое е официалния сайт от който може да се тегли достоверна информация, не винаги четат всичко което е написано по въпроса (понякога ъпдейта зависи и от серийните номера на един и същ модел, ама това кой да го чете и защо да му обръща внимание Smile ).
Производителя (или владелеца на търговската марка) - няма никакъв пряк интерес от работа в сервизите!

P.S.Нямaм общо със сервизния бранш - да не ме разбереш погрешно!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
alfista
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Юни 09, 2007 22:20    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
ВАЖНО!!! МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО ПРЕДИ ДА ПРОДЪЛЖИТЕ!!!
Гаранционното обслужване на DVD/DivX цифровите системи за Домашно Кино НЕ ВКЛЮЧВА възстановяването на повредена система в следствие на неправилен ъпдейт или не довършена процедура по ъпдейт. Ето някои от причините водещи до неправилен ъпдейт или до не довършена процедура по ъпдейт:
1. Използване на ъпдейт за друг Плейър/система Домашно Кино.
2. Некоректно записан ъпдейт.
3. Не довършена процедура по ъпдейт в следствие спиране на електричество.
Възстановяването на повредена система в следствие на неправилен ъпдейт или недовършена процедура по ъпдейт се заплащат по официалния ценоразпис на „Роял Сервиз”.

Само дето са пропуснали да напишат,че и да го направиш правилно фаила е бъгав и се прецакват субтитрите. Evil or Very Mad
Върнете се в началото
alfista
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Юни 09, 2007 22:22    Заглавие: Отговорете с цитат

Ок кой е саита на Елит тогава не е ли това
http://www.elite.bg/aladin.asp?mode=10&Lang=BG
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Юни 09, 2007 22:26    Заглавие: Отговорете с цитат

Не искам да споря, но ти сигурен ли си в т.1?
И какво е било "обещаното" за този ъпдейт за да тръгнеш да го правиш (ако е изпълнена т.1 )?

Последната промяна е направена от RC на Съб Юни 09, 2007 22:31; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
alfista
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Юни 09, 2007 22:29    Заглавие: Отговорете с цитат

Направил съм го по тяхната инструкция с посочения от тях фаил за двд-то ми и резултата е че субтитрите се прецакват.
Двд-то си работи перфекно само дето лентата със субтитрите слиза прекалено надолу на екрана,100 % съм убеден че фаила им е бъгав незнам да ли са го направили нарочно но не са корекни.
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Юни 09, 2007 22:32    Заглавие: Отговорете с цитат

Като гледам горе вляво страницата по линка който си дал
Цитат:
12:29 15/12/2005

Та си мисля, дали твоя плеер не е бил с по-нов сот от този който си му качил Confused
Върнете се в началото
alfista
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Юни 09, 2007 22:38    Заглавие: Отговорете с цитат

ми по принцип си го купих май 2005г.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети