| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
gengan Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 06, 2007 18:33 Заглавие: Подарък компютър |
|
|
Подарявам работещ компютър (архаичен) с процесор 486 и 200Мв хард диск (смешно звучи, нали) Жал ми е да го изхвърля на боклука, на някого може да му свърши работа, ще искам само да ми се платят транспортните разходи предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Юли 06, 2007 19:46 Заглавие: |
|
|
Чудесна идея!
Занеси го в най-близкото училище или детска градина. Ако не се лъжа 486 можеше да работи с Интернет.
Или го занеси в дирекцията "Социално подпомагане" в общината и помоли да го дадат на първия желаещ беден човек. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Юли 07, 2007 6:40 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | Чудесна идея!
Занеси го в най-близкото училище или детска градина. Ако не се лъжа 486 можеше да работи с Интернет. . |
Не става, дечицата ще искат да го ползват за игрички, а за това е твърде слаб, но за професионални неща може да свърши работа, стига някой да му трябва и да му разбира. |
|
|
 |
scalpelo Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 07, 2007 21:03 Заглавие: |
|
|
Аз го искам ако може от каде си ще платя разходите.Само да питам има ли инсталирам windows? |
|
|
 |
Yassen Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 07, 2007 21:55 Заглавие: |
|
|
| scalpelo написа: | Аз го искам ако може от каде си ще платя разходите.Само да питам има ли инсталирам windows? |
ако няма ми плати разходите по пътя + 1 каса бира и ще ти инсталирам win95 за 30 минутки  _________________ Младото поколение трябва да възроди Българската електроника |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Юли 07, 2007 22:41 Заглавие: |
|
|
| Yassen написа: | | scalpelo написа: | Аз го искам ако може от каде си ще платя разходите.Само да питам има ли инсталирам windows? |
ако няма ми плати разходите по пътя + 1 каса бира и ще ти инсталирам win95 за 30 минутки  |
Мога и сам да се справя,но не пречи да пиеме по бира-ама сам си плати превоза  |
|
|
 |
за компютъра Гост
|
Пуснато на: Нед Юли 08, 2007 10:32 Заглавие: |
|
|
Сякаш си малко далечко, Силистра-Кюстендил=550км. Трябва да питам колко ще излезе да ти го пратя по влака. Има инсталиран Windows 95, с него въерви добре (горе-долу)  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Юли 08, 2007 11:09 Заглавие: |
|
|
| По еконт ако го пратиш и ако тежи 15кг. доставката ще струва 8.70лв. ако имате Еконт или други куриери разбира се. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Юли 08, 2007 11:26 Заглавие: за компютъра |
|
|
| Не съм чувал за Еконт, тук имаме Speedy, Bulpost, UPS....По влака не е ли най-евтино? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Юли 08, 2007 12:11 Заглавие: |
|
|
По влак не съм получавал нищо и не знам как става номера.По някой пътник ли го пращаш или на кондуктора?
Модерирано от RC
Защо не си уточнявате подробностите на лични (PM)  |
|
|
 |
|