| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mospec Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2006 Мнения: 221 Местожителство: София SKYPE- mospec
|
Пуснато на: Съб Юни 16, 2007 13:47 Заглавие: Serial card PCMCIA |
|
|
Имам птоблем на лаптопа нямам сериен порт зех си USB-SR232 но се оказа 4е програматора на млад конструктор не сте да бачка през USB то а имам и проблем с дистанционо за ПЦ което и то не сте да работи та ако си купа Serial card PCMCIA ще оспея ли да излъжа програматора да ми бачка на лаптопа
мерси предварително колеги |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
the_bull Опитен потребител

Регистриран на: 31 Май 2007 Мнения: 660 Местожителство: Монтана(Студент в Русе)
|
Пуснато на: Съб Юни 16, 2007 16:17 Заглавие: |
|
|
| До колко си спомням дистанционното на МладКонструктор е за Windows 98.Програмата му не работи под друга операционна система или поне това са мой наблюдения. Аз съм правил това дистанционно и нямаше никакъв проблем. |
|
|
 |
sheki Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 16, 2007 18:17 Заглавие: Re: Serial card PCMCIA |
|
|
| mospec написа: | Имам птоблем на лаптопа нямам сериен порт зех си USB-SR232 но се оказа 4е програматора на млад конструктор не сте да бачка през USB то а имам и проблем с дистанционо за ПЦ което и то не сте да работи та ако си купа Serial card PCMCIA ще оспея ли да излъжа програматора да ми бачка на лаптопа
мерси предварително колеги |
мой колега пробва 3-4 модела USB преходници докато намери подходящ, и пак не е гаранция че на всичко ще работи. _________________ http://mikrotik-bg.net/ |
|
|
 |
mospec Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2006 Мнения: 221 Местожителство: София SKYPE- mospec
|
Пуснато на: Съб Юни 16, 2007 20:17 Заглавие: |
|
|
| за USB явно вече че е нестабилно а за Serial card PCMCIA се пак тя е 70лв а USB-to e 20лв някой има ли Serial card PCMCIA да каже дали има проблеми |
|
|
 |
|