Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

касетофон за Опел sc 200c

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
onto
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Ное 25, 2004 21:10    Заглавие: касетофон за Опел sc 200c Отговорете с цитат

здравейте интересува ме помощ за Опел sc 200c с данни

Teile N 90 399 248
Katalog N 17 80 317
Produktion N 90 381 123

предварително ви благодаря !
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Чет Ное 25, 2004 21:33    Заглавие: Re: касетофон за Опел sc 200c Отговорете с цитат

onto написа:
здравейте интересува ме помощ за Опел sc 200c с данни

Teile N 90 399 248
Katalog N 17 80 317
Produktion N 90 381 123

предварително ви благодаря !

Нещо не мога да разбера какво те интересува.......помощ? За какво?
Искаш да ти кажем кода му, или нещо друго?
За кода ще трябва да дадеш повече информация: производител, фабричен номер, парт номер.
Така както си написал темата си никой няма да ти отговори.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
onto
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Ное 26, 2004 13:19    Заглавие: Отговорете с цитат

съжелявам снощи като писах темата се занимавах и с друго и изобщо не съм обърнал внимание какво пиша.Значи става въпрос за касетофон свален он Опел но всичко е на германски и не мога да разбера нищо.този касетофон и работел без да иска код дори когато се свля акумалятаря но изведнъж е проискал Shocked !значи момчето на което е ми каза (според мен защото не е знаел)е въвело грешни кодове поне 10 пъти и касетофона е блокирал.Сред два часа пак е започнал да приема цифрите които му се въвеждат.Единия въпрос е дали процесора не е заклучен защото така съ му казали в сервиз , а другия е ако не може ли да ми дадето код за активирането му.Параметрите които се четат на касетофона са :

на долния капак:

Teile N 90 399 248
Katalog N 17 80 317
Produktion N 90 381 123

на шасито :

GM 0202 B6822044

има също и други номера но те не се виждат добре.

Ако това е достатачно ще съм ви благодарен да помогнете ако не пак ще съм ви благодарен че сте се изгубили времето Smile
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Пет Ное 26, 2004 21:58    Заглавие: Отговорете с цитат

onto написа:
съжелявам снощи като писах темата се занимавах и с друго и изобщо не съм обърнал внимание какво пиша.Значи става въпрос за касетофон свален он Опел но всичко е на германски и не мога да разбера нищо.този касетофон и работел без да иска код дори когато се свля акумалятаря но изведнъж е проискал Shocked !значи момчето на което е ми каза (според мен защото не е знаел)е въвело грешни кодове поне 10 пъти и касетофона е блокирал.Сред два часа пак е започнал да приема цифрите които му се въвеждат.Единия въпрос е дали процесора не е заклучен защото така съ му казали в сервиз , а другия е ако не може ли да ми дадето код за активирането му.Параметрите които се четат на касетофона са :

на долния капак:

Teile N 90 399 248
Katalog N 17 80 317
Produktion N 90 381 123

на шасито :

GM 0202 B6822044

има също и други номера но те не се виждат добре.

Ако това е достатачно ще съм ви благодарен да помогнете ако не пак ще съм ви благодарен че сте се изгубили времето Smile

Пропуснал си да напишеш най-важното - кой е производителя. Опел не произвеждат касетофони. Може да е Блаупункт, Grundig или Филипс. Какъв е точно?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети