| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
onto Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 25, 2004 21:10 Заглавие: касетофон за Опел sc 200c |
|
|
здравейте интересува ме помощ за Опел sc 200c с данни
Teile N 90 399 248
Katalog N 17 80 317
Produktion N 90 381 123
предварително ви благодаря ! _________________ Nai sladkoto e neshtoto koeto znaesh 4e e napraveno ot teb !! Drugoto e prosto stoka ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 25, 2004 21:33 Заглавие: Re: касетофон за Опел sc 200c |
|
|
| onto написа: | здравейте интересува ме помощ за Опел sc 200c с данни
Teile N 90 399 248
Katalog N 17 80 317
Produktion N 90 381 123
предварително ви благодаря ! |
Нещо не мога да разбера какво те интересува.......помощ? За какво?
Искаш да ти кажем кода му, или нещо друго?
За кода ще трябва да дадеш повече информация: производител, фабричен номер, парт номер.
Така както си написал темата си никой няма да ти отговори. |
|
|
 |
onto Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 26, 2004 13:19 Заглавие: |
|
|
съжелявам снощи като писах темата се занимавах и с друго и изобщо не съм обърнал внимание какво пиша.Значи става въпрос за касетофон свален он Опел но всичко е на германски и не мога да разбера нищо.този касетофон и работел без да иска код дори когато се свля акумалятаря но изведнъж е проискал !значи момчето на което е ми каза (според мен защото не е знаел)е въвело грешни кодове поне 10 пъти и касетофона е блокирал.Сред два часа пак е започнал да приема цифрите които му се въвеждат.Единия въпрос е дали процесора не е заклучен защото така съ му казали в сервиз , а другия е ако не може ли да ми дадето код за активирането му.Параметрите които се четат на касетофона са :
на долния капак:
Teile N 90 399 248
Katalog N 17 80 317
Produktion N 90 381 123
на шасито :
GM 0202 B6822044
има също и други номера но те не се виждат добре.
Ако това е достатачно ще съм ви благодарен да помогнете ако не пак ще съм ви благодарен че сте се изгубили времето  _________________ Nai sladkoto e neshtoto koeto znaesh 4e e napraveno ot teb !! Drugoto e prosto stoka ! |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 26, 2004 21:58 Заглавие: |
|
|
| onto написа: | съжелявам снощи като писах темата се занимавах и с друго и изобщо не съм обърнал внимание какво пиша.Значи става въпрос за касетофон свален он Опел но всичко е на германски и не мога да разбера нищо.този касетофон и работел без да иска код дори когато се свля акумалятаря но изведнъж е проискал !значи момчето на което е ми каза (според мен защото не е знаел)е въвело грешни кодове поне 10 пъти и касетофона е блокирал.Сред два часа пак е започнал да приема цифрите които му се въвеждат.Единия въпрос е дали процесора не е заклучен защото така съ му казали в сервиз , а другия е ако не може ли да ми дадето код за активирането му.Параметрите които се четат на касетофона са :
на долния капак:
Teile N 90 399 248
Katalog N 17 80 317
Produktion N 90 381 123
на шасито :
GM 0202 B6822044
има също и други номера но те не се виждат добре.
Ако това е достатачно ще съм ви благодарен да помогнете ако не пак ще съм ви благодарен че сте се изгубили времето  |
Пропуснал си да напишеш най-важното - кой е производителя. Опел не произвеждат касетофони. Може да е Блаупункт, Grundig или Филипс. Какъв е точно? |
|
|
 |
|