|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dakiss Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 24, 2008 18:59 Заглавие: Продавам цветен лазерен принтер HP 4500 за 300 лева |
|
|
Продавам цветен лазерен принтер HP 4500 за 300 лева. Отлична разпечатка с почти пълни касети.
Намира се в Ямбол, но може и с куриер. _________________ Който не знае - пита. Лошото е ако пита над два пъти. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bucovalov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 25, 2008 11:17 Заглавие: |
|
|
| барабаните как са? защо го продаваш? |
|
|
 |
dakiss Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 25, 2008 11:52 Заглавие: |
|
|
| bucovalov написа: | | барабаните как са? защо го продаваш? |
Ами писал съм, че печата без забележки, което отговаря на първия въпрос, а го продавам защото имам нужда от печатане с формат А3 и минах на такава машина вече, а този да не обира праха, а поне да върши работа на някой друг.
Впрочем мога да дам 1 месец или 500 копия за опротестователен период, ако няма възможност да го получиш лично от мен, а стане с куриер.
Лично аз предпочитам да го получи бъдещия му собственик от тук и да му го пусна да види сам как е, че после е много абстрактно и зависи от условия и материали /хартии, паус и др./ които се ползват.
Ако все още нещо има неясно .... питай - не се стеснявай  _________________ Който не знае - пита. Лошото е ако пита над два пъти. |
|
|
 |
dakiss Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 30, 2008 12:44 Заглавие: |
|
|
Продаден е лично моя, но има други такива, както и подобни модели /ако има желаещи де/, които се получават само с ф-ра и с начислен ДДС. Имат си гаранция от 3 месеца.
За други модели ме питайте на ICQ 157108876 _________________ Който не знае - пита. Лошото е ако пита над два пъти. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|