|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Мирослав Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 24, 2004 16:28 Заглавие: Уред за статична настройка на кинескоп |
|
|
Някой от форума може ли да ми даде информация откъде в България мога да наема или закупя на старо уред за статична настройка на кинескоп. Става въпрос за настройка на белия цвят.
тел. 02/9202478 вътр.161 Мирослав
Пиши в правилния раздел
showMANiak
|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 24, 2004 22:14 Заглавие: Re: Уред за статична настройка на кинескоп |
|
|
| Мирослав написа: | Някой от форума може ли да ми даде информация откъде в България мога да наема или закупя на старо уред за статична настройка на кинескоп. Става въпрос за настройка на белия цвят.
тел. 02/9202478 вътр.161 Мирослав |
Не мога да загрея за какъв уред говориш. Ако става дума за тестгенератор, то той няма да ти помогне кой знае колко. ТАзи настройка аз я правя "на око" и не зная да има изобретен уред, който да я прави сам. Баланса на бялото може да се направи само на читав кинескоп. Тръгнал ли е да си заминава кинескопа - факир да си, не можеш му направи баланса.......... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|