| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
нокия 7110-умря Гост
|
Пуснато на: Сря Юли 18, 2007 3:45 Заглавие: нокия 7110-умря |
|
|
| фласхнах го с ufs-то ама нещо обарках и изгасна.някои знае ли как да го оправя.благодаря. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Skrew Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 18, 2007 23:20 Заглавие: |
|
|
Конкретно какво направи, че спря да работи телефона.??? Дай малко повече информация какво според теб си сбъркал, за да знаем как да ти помогнем. _________________ Вярата е НЕЗНАНИЕ.
Знанието изключва вярата,защото който ЗНАЕ е наясно, че няма на кого да вярва.
Липсата на вяра при знаещият е напълно нормална. |
|
|
 |
tishomen Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 19, 2007 17:31 Заглавие: 7110 |
|
|
| флашнах го но обърках ppm файла с mcu даде грешка.изгасна и сега неиска да се свърза за да го флашна както трябва.какво да направя.моля ви помогнете. |
|
|
 |
Niakoi Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 19, 2007 17:35 Заглавие: |
|
|
| Пробвай с флашера на деян, не с УФС-то. С него трябва да се върже, освен ако нямаш хардуерен проблем. |
|
|
 |
pavlin v Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 20, 2007 13:56 Заглавие: |
|
|
Кои е този на деян,защото моя UFS вече година се скапа и не ми се взима друг.  |
|
|
 |
Niakoi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 20, 2007 15:11 Заглавие: |
|
|
Като казвам "флашера на деян" имам предвид интерфейса - много е прост. Прави се с една 74НС14 и работи на LPT. А иначе програма за флашване може да се ползва "KNOK-Phenix" или "Nokia DCT-3 Flasher by Rolis", а после за калкулиране на MSID-a по M-BUS - "NokTool" или "EepromTools".
Може би това което съм написал по-горе не ви говори нищо! Ами така е - сега е лесно - кликаш с мишката и всичко е ок. А като се о*ере работата - хвърляш на боклука. |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 24, 2007 15:54 Заглавие: |
|
|
Флашера на Деян е номер едно !
Ето линк към него http://www.id2.cz/nfls.htm При него няма отказ просто Поне за старите модели
Но дано имаш някъде Windows 98, че иначе ще имаш проблеми при флашването Аз затова още си държа на единия дял един 98  |
|
|
 |
Niakoi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 24, 2007 16:38 Заглавие: |
|
|
| mishomvp написа: | Но дано имаш някъде Windows 98, че иначе ще имаш проблеми при флашването Аз затова още си държа на единия дял един 98  | Няма никакви проблеми с ХР-то, ако ползваш UserPort. Даже, като стартираш флашера на ролис - версия 4.79, той е "хитър" и те предупреждава, че си с ХР и трябва да пуснеш първо UserPort  |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 24, 2007 22:39 Заглавие: |
|
|
| Niakoi написа: | | mishomvp написа: | Но дано имаш някъде Windows 98, че иначе ще имаш проблеми при флашването Аз затова още си държа на единия дял един 98  | Няма никакви проблеми с ХР-то, ако ползваш UserPort. Даже, като стартираш флашера на ролис - версия 4.79, той е "хитър" и те предупреждава, че си с ХР и трябва да пуснеш първо UserPort  |
ОК де Но предпочитам да си го направя с 98 Ако правя такъв телефон разбира се И като изобщо имам време да се занимавам с това защото това вече ми се пада нещо като хоби  |
|
|
 |
|