|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Пет Юни 22, 2007 19:18 Заглавие: JVC compact component system MX-D851TR |
|
|
искам да попитам по-компетентни от мен- системата е много стара купих я от чужбина,и незнам дали е влизала за продажба в БГ...Всичко е наред освен това,че ми прекъсва много често звука,немога да си го обясня 1 ден звучат добре, на следващия са по-тихи от тревата,като разбутам кабелчетата и едната свири другата не... Къде мога да я дам на поправка-ако е нужна, понеже не е чистена от около 6 години ме съмнява да не се е задръстила като пералня тва е прекъсват колоните иначе всичко е ОК,къде мога да я дам да я погледнат,че ми е много скъп спомен...и искам да си остане с оригиналните части (чувал съм че техниците "преправят") |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
rumen va4ev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 22, 2007 19:26 Заглавие: |
|
|
| Ами обърни си към сервиз на РОЯЛ.JVC е на гаранция към тази сервизна верига. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 22, 2007 19:32 Заглавие: Re: JVC compact component system MX-D851TR |
|
|
| Anonymous написа: | | и искам да си остане с оригиналните части (чувал съм че техниците "преправят") | ...крадат частите,ше и оберат лампите,слагат съветски части и т.н. митологии и простотии се носят из народния фолклор.
Бъди сигурен че българските електронни техници са може би едни от най-кадърните и добри специалисти в областта си в цял свят..Де да можеше да се каже същото и за докторите ни,учителите или политиците примерно.
Ако нещо присаждат,то е защото трябва,защото няма друг вариант или по някаква друга основателна причина.
Но бъди сигурен,че "преправянето" и "присаждането" не значат че системата ще ти работи по-зле отпреди.Напротив-голяма част от преправянията,които се правят дори подобряват качествените покзатели на уреда или устойчивостта му към дефекти.
А на въпроса ти-мога да отговоря-В близкия телевизионен сервиз.
Е разбира се-трябва да кажеш от кой град си,да се регистрираш за да можеш да пускаш съобщения.Харесай си някой от който град си техник и му пиши или виж темата в "Общи" за "Търсещите сервиз за ремонт".
Успех! _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Юни 27, 2007 19:20 Заглавие: |
|
|
| Здравейте отново! Благодаря за съветите...Аз съм от Варна, наистина не съм искал да обидя никой, но това съм чувал...Извинявам се!Ако знаете някой ваш колега или приятел който може да ми помогне,насочете ме.Благодаря предварително. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|