|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
PIT Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 05, 2007 22:56 Заглавие: Дистанционно за Panasonic CQ-C1303N/C1313N/C1323N CarAudio |
|
|
Здравейте.
Имам желание да си свържа въпросния плейър към мултифункционален волан.
Самият Панасоник има вграден IR вход за опционално дист. управление. Измежду кабелите отзад обаче има и един, за който в книжката пише, че е за дистанционно което не е Панасоник и моля да се обърна към производител или нещо такова. Нищо друго не пише. Кабелчето просто излиза от него, самичко, единично, без куплунг.
Понеже четох във форума на Ситроен, че подобна операция може да се направи със Сони, знам че е правено и на Пежо с Пайнер, се питам дали може да стане и при мен. Въпроса е какво се подава на този вход. На Сонито било просто един активен проводиник и се мери съпротивлението му спрямо маса. На ситроена волана бил на същия принцип май и само са подменени резисторите, т.к. не отговаряли.
П.П. и аз съм със Ситроен  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|