| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
emilm Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 01, 2007 22:37 Заглавие: Asrock alive NF6g dvi проблем |
|
|
| Здравейте,вчера си купих това дъно с нов процесор и памет и всичко е ок само не мога да си пусна микрофона.Инсталирал съм windowsXP sp2,и не иска и не иска да тръгне!Сменях драйвери- същата работа.Микрофона работи,пробвах го на друг компютър,но ми направи проблем инсталацията на камерата,възможно ли е от там да се е прецакало нещо,и имали нещо особенно по това дъно?Дайте някаква идея,някой джъмпер да съм забравил?Включил съм и кабелчето за фронт панела но не излиза и на двете места |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Пон Юли 02, 2007 15:29 Заглавие: |
|
|
Виж в настройките на драйвера дали има отметка за фронт панел микрофон.... пробвай с нея и без нея _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
emilm Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 02, 2007 16:58 Заглавие: |
|
|
| bobykafe написа: | | Виж в настройките на драйвера дали има отметка за фронт панел микрофон.... пробвай с нея и без нея |
Има отметка но не става и в двата варианта.Изключих кабела за фронт панела и микрофона проработи но ми се искаше с него че е по-удобно |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Пон Юли 02, 2007 17:28 Заглавие: |
|
|
Пробвай да махнеш отметката за auto sense на фронт панел и трябва да е включен в биос. _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
|