| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
matkauton Гост
|
Пуснато на: Пон Юли 02, 2007 12:40 Заглавие: Проблем с Монитор Blaupunkt 24 волтов |
|
|
| Много странен дефект за първи път виждам такова нещо. Беше му изгоряло ТХО - то. Първо намерих едно китайско измислено ТХО Монитора запали, но когато има силна светлина картината тотално се разфокусира. Реших да купя оригинално ТХО на Philips. Не постигнах абсолютно никакъв ефект. Някой може ли да ми даде съвет? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
antonkolev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 02, 2007 12:45 Заглавие: |
|
|
може да е от цокъла на кинескопа _________________ Утрото е по мъдро от вечерта. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Юли 02, 2007 12:49 Заглавие: |
|
|
| ако беше от цокъла защо дава нормална картина когато изображението няма ярка светлина например когато на филма е вечер? |
|
|
 |
ivan dimitrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 02, 2007 13:36 Заглавие: |
|
|
| А веригата за ограничение токът на лъчите наред ли е? |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Юли 02, 2007 14:17 Заглавие: |
|
|
| Ами поне аз не мога да намеря повреда в нея. Сега го гледам и си мисля дали интеграла за цветността не прави парче защото картината изглежда точно така сякаш си усилил гама-та и на макс |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Юли 02, 2007 15:04 Заглавие: |
|
|
| Контраста не се влияе изобщо от входа интеграла (TDA8362A) Мислите ли че трябва да го сменя? |
|
|
 |
antonkolev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 03, 2007 7:11 Заглавие: |
|
|
я пиши с по голяма точност,с какви схеми е направен и т.н.,модел, шаси.Блаупункт не произвеждат монитори и телевизори вече,шасито трябва да е на Grundig,или много,много старо.защо трябва да гадаем _________________ Утрото е по мъдро от вечерта. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 03, 2007 8:54 Заглавие: |
|
|
| antonkolev написа: | | Блаупункт не произвеждат монитори и телевизори вече |
произвеждат и в момента...
Я кажи състава на това кепче,че мене с това | Цитат: | | Реших да купя оригинално ТХО на Philips |
Малко ми прилича на менташки китайски тхо-та-филипс тхо не произвеждат-за тях ги произвеждат външни производители-ТСЛ,Елдор...
TSL не помня да са слагали надписи Филипс по трафовете,но дори и да са-по кутиите със сигурност не са...
И въобще kат са съмняваш що не взема HR? _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
angele Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 03, 2007 9:07 Заглавие: |
|
|
Възможно е да е и от кинескопа...закачи един друг за проба.Имал съм такъв случай на стари панасоници... _________________ Az sam |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Юли 03, 2007 19:04 Заглавие: |
|
|
| Оказа се един делиел на входа на TDA8362 за настройка на контраста смених видеопроцесора и налучках делителя след 2 дни разглеждане на подобни схеми. Звяра е победен! |
|
|
 |
|