| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
real Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 04, 2007 15:03 Заглавие: монитор ktc7002fd |
|
|
здравейте.нужен ми е дьмп,проц ktc5707ed не сьм сигорен дали ще е от там но да пробвам.монитора вдига високо и изклучва така до безкрай не намирам дефектен елемент _________________ не става само с ядене,трябва и акьл |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
BINEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 04, 2007 16:24 Заглавие: |
|
|
| dumpa няма нищо общо с захранването. без да мери6 направо си смени кондензаторите на захранването някои пат на мерене са добре но има такива които заблождават. и напи6и с какво е изпълнено захранв |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 04, 2007 17:28 Заглавие: |
|
|
То и мен ме мързи да пиша ама колегата според мен е прекалил.А за монитора:това че вдига високо как го разбирате,по това ,че се чува характерното припукване ли ?На екрана макар за момент вижда ли се нещо?Изключва защото по някаква причина задействува защитата.Нещо подменяли ли сте,нещо мерили ли сте.Това с дъмпа ,ако сте си запазили стария е хубаво него да си качите да не стане кашата още по пълна. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
real Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 05, 2007 8:48 Заглавие: |
|
|
грешката е моя захранването е добре вдига високо имам предвид,че трьгва тхо екрана светва за момент сьс силно изминена чистота и изклучва.не сьм сменял нищо,защото не мога да захапя защо се вклучва защитата дали от волт добавката или самия процесор _________________ не става само с ядене,трябва и акьл |
|
|
 |
|