|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
viatka Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 06, 2007 8:52 Заглавие: Продавам тестер за бензинови свещи - 50 лв |
|
|
Продавам малко употребяван електронен тестер за годността на свещи на бензинови двигатели без демонтаж на свещите, прецизна руска изработка - 50 лева.
|
| Върнете се в началото |
|
 |
kalin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 09, 2007 10:44 Заглавие: |
|
|
| Какво представлява този тестер дай някоя снимка и малко повече информация |
|
|
 |
viatka Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 09, 2007 11:07 Заглавие: |
|
|
Нямам фотоапарат да го снимам. Пластмасова конструкция с два извода - единия се надява на свещта, в горния се пъха кабела. Палиш и стрелката ти дава показания.
Опитът от ползването му показва, че работи на сравнителен принцип - ще опитам да го обясня.
Слагаш нови свещи и си отбелязваш показанията, след 20 хил. км пак мериш и примерно една от свещите може да ти покаже занижена проходимост, т.е. нещо трябва да я правиш или сменяваш.
Не мисля че можеш да измериш свещите на случаен автомобил и да разбереш от раз в какво състояние са, освен, ако някоя съвсем не е сдала. Но, можеш да провериш свщите на подобен на твоя автомобил, ако и те са със сходни параметри. |
|
|
 |
kalin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 09, 2007 23:08 Заглавие: |
|
|
аха, благодаря това ме интересуваше.
Не съм заинтересован, просто ми беше интересно да разбера какво представлява, още веднъж благодаря за разяснението |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|