| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
duron Гост
|
Пуснато на: Чет Авг 02, 2007 21:05 Заглавие: Радиотелефон РТ21-1А информация ? |
|
|
Здравейте
Подариха ми наскоро радиотелефон РТ 21-1А който работи на 46.825МHz (пише също 12 канал) Ако някой разполага с такъв телефон или има информация относно тази честота много ще се радвам ако помогне с информация .Предварително ви благодаря |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 03, 2007 9:30 Заглавие: |
|
|
За да се ползва тази честота трябва лиценз. Освен да се намесиш в работата на някой, който вече използва тази честота и службите да се заинтересуват от теб друго няма да стане. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
duron Гост
|
Пуснато на: Пет Авг 03, 2007 11:20 Заглавие: |
|
|
| нищо ново не ми казваш ! Въпроса ми беше за какво точно се използва тази честота ? |
|
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 03, 2007 18:37 Заглавие: |
|
|
| Кой точно я ползва надали ще разбереш. Иначе за какви служби е предназначена пише в Националния честотен план: http://www.crc.bg/v2/files/bg/647.pdf |
|
|
 |
duron Гост
|
Пуснато на: Пет Авг 03, 2007 19:20 Заглавие: |
|
|
| eler благодаря за линка . Вече съм наясно за какво точно се използва |
|
|
 |
krasiorocknroll Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 05, 2007 21:57 Заглавие: |
|
|
Моля за извинение Филипов!Но както казах и преди-не буквално разбира се-За да върви каруцата трябва да има магаре/Първо ти трябва радиостанция-след това разрешително за излъчване.  _________________ http://www.bg-sonic.com/members.php?id=147 |
|
|
 |
|