| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ZuMbAiU Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 27, 2007 19:38 Заглавие: За една умрела 17ка на Prestigio |
|
|
Мониторчето като начлото издаваше един шум-прицъкване.
Отворих го-вътре е абсолютна скръб,но ми направи впечатление ,че според най-елементарно замерване транзисторът на импулсното SPU04N60C3 по единият преход го няма.След замерване във включено положение установих,че токът на входът съвпада с този на изходът.Шиитове колкото искаш негови,но не го намерих в БГ:
http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/79966/INFINEON/SPU04N60C3.html
Можете ли да потвърдите логиката ми и да помогнете в търсенето на налог,тъй като мониторчето още не е за ихвърляне,а освен да прицъква и премига за момента друго не прави  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 27, 2007 20:11 Заглавие: |
|
|
Говорим за полевак така че май ми се струва че материята ти е далечна Ако се наложи друг макар че не виждам защо може да се сложи произволен от рода на 6N60 7N60 BUZ90  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 27, 2007 20:21 Заглавие: |
|
|
Транзистора най-вероятно си е жив и здрав.След импулсното напрежения има ли?С кой чип е изградено? _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
ZuMbAiU Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 28, 2007 10:17 Заглавие: |
|
|
Бе аз не че съм прост ми нещо трудно обяснявам като съм пиинал като вчера.Иначе не е транзистора и управлението си работи.
Намерих ето тази темичка в едно руско форумче:
http://monitor.espec.ws/viewtopic.php?t=24445&highlight=prestigio
за същия монитор.Проверих след като се осъмних и се оказа и тук в същия тоя недомислен N-FEТ проблемът.Нарочно давам темичката, че ако може да му измислиме на тоя звяр някакъв приличен заместител дето да е лесен за откриване у нас, че кафти цяла 17ка да изпуфти заради тоя дребосък.Освен това шиит не откривам нещо и си нямам на идея как ще вързвам заместителя наслуки ,че да не изпуфти цялото захранване...Благодаря за отзивчивостта  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 28, 2007 13:39 Заглавие: |
|
|
IRF7319 www.mario.bg _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|