| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 12, 2007 13:29 Заглавие: Сервиз за Loewe Studio63 |
|
|
Помогнете да вляза в сервизен режим на телевизор Loewe Studio63.на телевизора има три бутона,"+","-" третия като го натискам изрежда ;яркост,контраст,цвят и service.А след това......... _________________ Димитър |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 12, 2007 13:32 Заглавие: |
|
|
Аз имам Лове не е студио но като отида на сервиз и натисна ОК от дистанционното ме пуска в сервиза _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 12, 2007 13:37 Заглавие: |
|
|
На ДУ нямам бутон означен OK,пулта е за Loewe/ на него пише Loewe dialog control/но не знам дали е за този модел,иначе изпълнява всичко с него. _________________ Димитър |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 12, 2007 14:02 Заглавие: |
|
|
С кой процесор е C9001 на малката платка или CCU3000 на голямата триъгълна платка...
Като идеш на лентата SERVICE пробвай от пулта MENU,M или CM-при различните модели беше различно.
Оригиналните пултове за Льове са два вида Dialog Control -едното е за стария процесор дето настройката става в една лента отдолу на екрана,а новия е със едни двойни жълти стрелки,двойни сини стрелки,Х-бутон...
Ако телевизожра му се настройват програмите и запаметяват с пулта с който е и бутоните си отговарят на надписите-значи е оригиналния... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 12, 2007 14:10 Заглавие: |
|
|
Би трябвало да е процесор C9001 защото е с малката платка,програмите се настройват и запомнят с ДУ,има бутон men,той извиква лентата за настройка,но не става с него ,а не виждам бутон "CM"
Но може би пулта не същия,сега забелязах,че едната синя стрелка не прави нищо,а от другата търси автоматично и някои бутони не изпълняват нищо. _________________ Димитър
Последната промяна е направена от dima на Чет Юли 12, 2007 14:14; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 12, 2007 14:13 Заглавие: |
|
|
А на платка сервизен бутон изводи 22 и 39 на процесора и едновременно СМ. на TV нажымаеш меню кнопку пока появитса SERVISE . тогда иэ пульта CM и ты в сервисе .иногда кнопку SERVISE надо нажимать впорой рас и снова с СМ _________________ Иво Банов |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Юли 12, 2007 14:17 Заглавие: |
|
|
| bamze написа: | | А на платка сервизен бутон изводи 22 и 39 на процесора и едновременно СМ. |
Това е за по-старото Льове-то ако се влиза със сервизен бутон отвътре-той ще си е сложен....
Дима,тоя пулт дето го описваш не е ли един дето се отваря и има още малко синтни копчета под капачето?
Трябва да влезеш и с този пулт безпроблемно-като си на лентата от менюто SERVICE пробвай поред като трябва бутоните от пулта _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните!
Последната промяна е направена от Bojilov на Чет Юли 12, 2007 14:22; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 12, 2007 14:18 Заглавие: |
|
|
Точно това е проблема няма СМ _________________ Димитър |
|
|
 |
GOSHO Опитен потребител

Регистриран на: 08 Яну 2004 Мнения: 1450 Местожителство: Варна - с.Тополи
|
Пуснато на: Чет Юли 12, 2007 14:31 Заглавие: |
|
|
| Мисля, че бутона CM в нормален режим трябва да сменя програма-канал (P/C) пробвай с някое универсално.Запомнянето е с бутона за усредняване РР. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Юли 12, 2007 14:36 Заглавие: |
|
|
| dima написа: | | Точно това е проблема няма СМ |
Все си мисля че и на твоя пулт трябва да има бутон който да отговаря на оригиналния CM.
Унишверсална Виза нямаш ли-там съм сигурен че има CM. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|