| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bloody Гост
|
Пуснато на: Пет Юли 13, 2007 16:41 Заглавие: Проблем с форматирането на мп3 плейър самсунг YP55 |
|
|
| Имам проблем с мп3 плейъра ми.Той е Самсунг YP55,не е някой боклук,но се наложи да го форматирам.При форматирането се изтриха едни папки в които отиват файловете,когато си запишеш гласа и когато записваш от радио.И сега когато пусна мп3 плейъра ми пише на екранчето please reformat.Какво мога да направя по въпроса? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
yani kokas Опитен потребител

Регистриран на: 14 Юни 2006 Мнения: 326 Местожителство: Дупница/София/
|
Пуснато на: Пет Юли 13, 2007 17:18 Заглавие: |
|
|
Аз съм със Samsung YP-U2.До сега пущината не ми е правила такива ядове.При форматиране се изтрива абсолютно всичко-все едно форматираш дискета или харддиск
До микрофона на моя има един отвор дето пише reset -вкарай една карфичка там ама със главата навътре не със острото и натисни.
след това го пусни ако ти изпише същото му направи пак формат и би трябвало да се оправи. _________________ Всеки щепсел контакта да си знае ,да се пази
да не се зарази и ако клемите зацапа,
некой друг да тока да изцака... |
|
|
 |
Bloody Гост
|
Пуснато на: Пет Юли 13, 2007 17:49 Заглавие: |
|
|
Няма такъв отвор тъпия плейър...А ще можеш ли да ми пратиш тези две папки...предполагам че ще са същите.
ето мейла ми
[email protected] (с две долни черти е) |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юли 13, 2007 18:41 Заглавие: |
|
|
пробай да го форматираш тогава отново .Папки не ти трябва плейра сам си ги създава иначе папката за диктофона се казва VOICE. _________________ Всеки щепсел контакта да си знае ,да се пази
|
|
 |
Bloody Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 13, 2007 21:34 Заглавие: |
|
|
Ето какво ми излиза като му дам формат.
http://img63.imageshack.us/my.php?image=kkhhhhhhhhhhhhhso0.jpg
И трябва да му дам отметка на куик формат защото иначе не става.А може би не правя нещо както трябва?Ще съм благодарна,ако ми помогнеш,защото до сега и аз съм нямала проблеми,но сега и на идея си нямам какво да правя. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Юли 14, 2007 0:50 Заглавие: |
|
|
Мога ли да попитам колко мегабайта е паметта дали съвпада капацитета с тоя дето го форматираш (винаги има разлика моят уж е 512 а е 477МБ) ,да не би плеяъра да е 1гб ,а ти да се опиташ да го форматираш на 128МбАко нищо не помага квалифициран сервиз.
Не ми харесва че не иска да го форматира без quick format _________________ Всеки щепсел контакта да си знае ,да се пази
|
|
 |
Bloody Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 14, 2007 7:00 Заглавие: |
|
|
Значи 128 мегабайта е,ама от падащото меню не мога да избера нищо.А когато е без отметката на куик ми казва че уиндоуса не може да форматира .
Ето какво точно излиза
http://img399.imageshack.us/my.php?image=unttytytyyttyyrryrtitleyl3.png
А дали ако сложа някакъв frimware ще се оправят работите?(не че знам как се слага ) |
|
|
 |
|