| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
famoza7 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 17, 2007 16:59 Заглавие: Схема за усилвател 100w |
|
|
| Търся схема за някакъв усилвател с еднополярно захранване които да свири силно и най вече с добро качество на звука.Стапалото да е с мощност от 100W РЕАЛНА МУЗИКАЛНА МОЩНОСТ. Ще може ли някои да ми намери такава схема.И изглед на печатната платка и елементите и. Благодаря ви предварително!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Фикри Нури Опитен потребител

|
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 17, 2007 18:13 Заглавие: |
|
|
Направи QUAD 405 щом искаш качествен звук.
Ама иска двуполярно захранване.... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
famoza7 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 17, 2007 22:31 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | Направи QUAD 405 щом искаш качествен звук.
Ама иска двуполярно захранване.... | Саита е добър но не е конкретно за това което ви питам,просто ми трябва нещо изпитано и хубаво.Просто ми трябват схеми и параметри,за да си сглобя нещо прилично с 100w мощност.Това което вие ми давате не ми върши работа,но все пак благодаря!!!!!!!! |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 18, 2007 7:14 Заглавие: |
|
|
Пак ти предлагам като за начало нещо с STK-4231 или 4241.2х100 и 2х120.ДВУПОЛЯРНО захранване задължително!Отде го измъдри това с еднополярното Такъв траф ли имаш,какво След като си решил да правиш усилвател 100W,ще спестиш малко парички!Например пропускаш за месец кафетата с гаджето и дискотеките Купуваш свестен траф,намираш си една кутия от старо (ама много старо!) видео или от бракуван дек и действаш!Идея си нямаш еднополярното захранване колко бели косми ще ти докара по главата А ако все пак много държиш на стъпало с дискретни елементи- ето,разгледай тук: http://www.bgaudioclub.org/forum/viewtopic.php?t=6 .Това е истината,ама трябват повечко опит и познания!Успех! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
|