Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Усилвател със STK (отцепена тема)

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
famoza7
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Юли 18, 2007 18:32    Заглавие: Усилвател със STK (отцепена тема) Отговорете с цитат

Благодар ти много за мнението и извиняваи ако съм те нервирал с тъпите си вапроси.Ще можеш ли до ми кажеш някое стапало от STK серията от което да остана доволен??????????????????
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Провадия

МнениеПуснато на: Сря Юли 18, 2007 21:10    Заглавие: Отговорете с цитат

Зависи колко ватове ти трябват!Аз ти препоръчвам STK 42XX-схемите тръгват от 2х30 и стигат до 2х120.Платката е една и съща,мога да ти пратя и графичен оригинал,заедно с монтажна схема и схема на захранването.Също така и схемички за закъснение при включване на колоните и евентуално управление на вентилатор при достигане на определена температура на стъпалото.Това мога да го направя след понеделник,като тръгна на работа.Избери коя схема ще ползаваш,за да ти кажа какъв траф да търсиш.

DRL модули за всички видове автомобили!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
famoza7
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Юли 18, 2007 22:44    Заглавие: Отговорете с цитат

Ditronix написа:
Зависи колко ватове ти трябват!Аз ти препоръчвам STK 42XX-схемите тръгват от 2х30 и стигат до 2х120.Платката е една и съща,мога да ти пратя и графичен оригинал,заедно с монтажна схема и схема на захранването.Също така и схемички за закъснение при включване на колоните и евентуално управление на вентилатор при достигане на определена температура на стъпалото.Това мога да го направя след понеделник,като тръгна на работа.Избери коя схема ще ползаваш,за да ти кажа какъв траф да търсиш.
Страхотно!!!!!!!!!!!точно това исках да те питам.Искам да изпробвам твоито предложение със стапало STK 4241.Ще ми кажеш ли какъв трансформатор до ползвам?(с какъв волтаж и анпераж,за да му ползвам цялата мощност) Това стапало STK4241 ми се вижда просто страхотно,още в понеделник ще си купя стапалото.Блатодаря ти за съвета,но ще съм ти още по благодарен като ми кажеш още такива стапала с които да мога да си направя още хубави УСИЛВАТЕЛИ и естествено,не искам да съм нахален!Моля те каже ми най подходящият трансформатор за този модел усилвател.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети