| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Rusev Опитен потребител

Регистриран на: 25 Сеп 2003 Мнения: 107 Местожителство: София област
|
Пуснато на: Вто Юли 24, 2007 11:10 Заглавие: Въпрос относно ST6387B1 |
|
|
| Телевизора е PRINCE с шаси BEKO 12.1 и процесор ST6387B1/F10 /под надписа на втори ред пишеBEK12.1-1/ .Телевизота реагира с бутоните на лицевия панел но не и от д/у-е.По всяка вероятност ми предстои смяна, та въпросът ми е, от значение ли са буквите след B1/F10 , FIA и т.н и нужни ли са корекции на опции след като паметта е в корпуса.Благодаря. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 24, 2007 11:29 Заглавие: Re: Въпрос относно ST6387B1 |
|
|
| Rusev написа: | | въпросът ми е, от значение ли са буквите след B1/F10 , FIA |
От огромно значение са тези три букви след "/"-ако не са същите буквите-най-добре хич не го купувай.
Eдното е процесор за 12.1-Беко
другото за 11AK20-Вестел
| Цитат: | | Телевизота реагира с бутоните на лицевия панел но не и от д/у-е |
А окото здраво ли е-до крака на процесора стига ли сигнал? _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Rusev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 24, 2007 11:45 Заглавие: |
|
|
| Да Bojilov до крачето стига инфо. но проц. не реагира.От бутоните на предния панел на tv -то телевизора пали.Не приема никакви команди от д/у-е. Опитах и с друго дистанционно но няма ефект. |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Юли 24, 2007 12:52 Заглавие: |
|
|
| Rusev написа: | | Да Bojilov до крачето стига инфо. но проц. не реагира.От бутоните на предния панел на tv -то телевизора пали.Не приема никакви команди от д/у-е. Опитах и с друго дистанционно но няма ефект. |
Я смени и приемника първо-да не си е изместил честотата _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
Rusev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 24, 2007 13:04 Заглавие: |
|
|
| Добра идея bai_tishan ще пробвам след обяд и довечера ще отговоря. |
|
|
 |
Rusev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 24, 2007 16:55 Заглавие: |
|
|
| Това е приемника TSOP1738 ще трябва да пробвам със същия тъй като нямам в момента , но ми се струва че в про. е проблема.В последствие индикацията /диода/ е мигал при натискане на бутоните на д/у-е без да реагира телевизора след време и диода спира да мига.?Ако постигна положителен резултат ще пиша. |
|
|
 |
|