| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 02, 2004 10:51 Заглавие: PRINCE 20D01 няма звук |
|
|
| Принца е софийско производство .По ниска честота работи звука .МЧУ е изпълнено с схема GL3120 .Нямам схема на телевизора .Понеже телевизора ми стои от лятото трябва вече да го направя.Един колега тогава ми каза да проверя всички сини кондензатори в МЧУ.Това го направих но пак не работи.Ако някой се сеща за нещо или пък ако има схема макар и само на МЧУ да ми прати ще съм му много благодарен.За новата година трябва да се изчистим от изостанали телевизори нали така колеги. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 02, 2004 11:06 Заглавие: |
|
|
Колегата ти е прав но не трябва да ги проверяваш а направо да ги сменяш.най честия дефект е C520 в МЧУ-то .това е при условие че звука пониска честота се регулира.
Успех! _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 02, 2004 12:16 Заглавие: |
|
|
| Прав си колега .Точно от този кондензатор излезе.По закона на Мърфи само него не бях сменил и то точно от него излезе.Много точки ти се насъбраха тая година и как ще ти се отплащам незнам. |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 02, 2004 12:28 Заглавие: |
|
|
Все ще измислим нещо .Важно е да се върши работа ! _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
|