|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
lio Kler Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 09, 2007 21:47 Заглавие: Nokia 8310 |
|
|
Здравейте! Имам проблем с моя прословут телефон. От наскоро му чезне звука (от време на време, а картина си има ). Доколкото разбирам, мен ме чуват ясно. Обхвата е добър - да речем 2-3 черти (от 4). Освен това нещо батерията не винаги се зарежда нормално - понякога както си е на 3 черти (от 4), изведнъж дава 1 и казва Battery low . По принцип иначе държи седмица. Та основното е за звука - нямам си на представа какво да правя - стана май след едно изтърване. Проверих, и мисля, че добре прави връзка към антената (то всъщност е логично, щом ме чуват). Прекъсването е сякаш още преди сигнала да е станал аналогов, така ми се струва. Кажете нещо, че съм отчаян, утре ми е първият учебен ден (ТУ София, електроинж. на френски 1 курс ) а ся много ми се спи... лека нощ и мерси _________________ Мразя като остават излишни болтчета... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
milenjs Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 10, 2007 7:57 Заглавие: |
|
|
| А слушалката провери ли??? |
|
|
 |
lio Kler Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 10, 2007 15:31 Заглавие: |
|
|
Ами как да я проверя? Да и подам направо сигнал от дискмен? Но ако има нещо, твърде вероятно е да е от самата връзка. Аз съм почистил там, но... И пак казвам, прекъсването не е като от слушалката, защото НЯМА ПРАЩЕНЕ . Просто глъхне, точно така, както ако губя обхват.  _________________ Мразя като остават излишни болтчета... |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|