|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
milenjs Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 30, 2007 8:31 Заглавие: Отключване на Нокиа 2610? |
|
|
| Колеги, някой преборил ли е този модел с UFS-то. Защото аз нещо не успявам. Сложих му софтуер 3.71, сложих му и RM-189_V3.31.unlock, после с Fusion му давам unlock, налага се няколко пъти да натискам бутона докато захапе, изписва си телефона, ИМЕЯ, версията, пълни прогрес барчето около минута, казва че е отключен - да ама не - пак телефона има ограничения??? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ilian_cho Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 31, 2007 9:48 Заглавие: |
|
|
| 2310 на торнадото съм пробвал и става, 2610 не съм пробвал с него , но доколкото знам не става. Трябва да ползваш джаф или мт. |
|
|
 |
Ba4oKiRo Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 31, 2007 20:44 Заглавие: Re: Отключване на Нокиа 2610? |
|
|
| milenjs написа: | | Колеги, някой преборил ли е този модел с UFS-то. Защото аз нещо не успявам. Сложих му софтуер 3.71, сложих му и RM-189_V3.31.unlock, после с Fusion му давам unlock, налага се няколко пъти да натискам бутона докато захапе, изписва си телефона, ИМЕЯ, версията, пълни прогрес барчето около минута, казва че е отключен - да ама не - пак телефона има ограничения??? |
По този начин няма да стане 2610 с UFS и Fusion . Но с HWK и HWK_Suite_v02.05.003.exe няма проблем за unlock.
Успех . |
|
|
 |
milenjs Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 01, 2007 7:42 Заглавие: |
|
|
| Отказах се да се мъча с телефончето, на места чета че с UFS и Fusio са успявали, но при мен не се получи. Изпратих човека при колега с повече боксове да му свърши той работа. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|