| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Фикри Нури Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 04, 2007 17:58 Заглавие: Panasonic TX-21CK1P |
|
|
Шаси: Z8, проц:ТDA9367PS/N1/4S0326. Има графика и звук. Няма образ.
Търси и намира прогарами. При увеличение на G2 за части от секундата се появява мътен образ. Паметта е презаписана. Ако някой се е сблъскал с такъв дефект нека сподели. _________________ http://www.velox-systems.eu/
В скайпа: filikon |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 04, 2007 18:08 Заглавие: |
|
|
При мен е точно същото положение. Има изображение и звук на изхода на скарта. В понеделник ще се опитвам да го лъжа. 99.99% си е TDA-то.
От гръмотевиците какво очакваш? Ще си ги правиме заедно.  _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
Фикри Нури Опитен потребител

|
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 05, 2007 12:31 Заглавие: |
|
|
Понеже вали и се чудех какво да правя, реших да си поиграя с моя телевизор. Бързо установих, че на 49пин BCL на чипа ми показва 20mV преход. Започнах да правя опити за прогаряне с постепенно повишаване на напрежението и тока от токоизправителя. Някъде при 13V и задържане за известно време успях. Телевизора заработи но вече тази верига не действа. При много голям контраст съответно изключва защитно, ясно защо. Но на 30-40% контраст си се гледа съвсем нормално и то с отлично изображение. Засега го оставям така за тестване, а после ще водя преговори с клиентите така ли ще си го гледат или ще сменяваме интеграла. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
|