| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 05, 2007 17:47 Заглавие: Размисли относно реклама |
|
|
Става въпрос за рекламата на Калгон в която показват техник от гр. Пещера, на име (доколкото помня), Павлин Глушков. Дали е истина това - в смисъл има ли такъв реален човек? _________________ All Rights Reserved |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 05, 2007 19:39 Заглавие: |
|
|
Дали има или няма незнам но подобни реклами са голяма глупост и много ме дразнят.Моята Вятка работи вече 14 години без Калгон  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 05, 2007 19:54 Заглавие: |
|
|
Точно от тъпия калгон на едни приятели им гръмна пералнята. Перла 05. Разяжда се нагревателя, окъси в барабана (неръждавейка) и му направи дупка колкото 2 стотинки. С остри ръбове, които дори и след заглаждане късат прането. От късото се прееба и програматора, който все пак успях да ремонтирам.
Хората си купиха нова пералня, а тази ми я подариха. Който желае, мога да му я покажа.
Имаше тема из руския форум и колегите "водопроводчици" написаха че нещата от рекламата са ги виждали само в нея и никога на практика.
Който пък е отварял въпросната Перла ще види че от въпросната гума ПО НИКАКЪВ НАЧИН не може да потече вода, и то върху двигателя.
Попитах и колегите от България сервиз, които се занимават с ремонт на перални. Казаха че въпросния калгон е противопоказен за старите типове перални, което потвърждава написаното отгоре.
За цената на продукта не ми се коментира, но вероятно използването му за 3 години надхвърля цената на нова пералня. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
Private Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 05, 2007 20:03 Заглавие: |
|
|
У нас все още ползваме Перла 05.
Сменял съм два пъти нагревателя и съм свидетел, че нито по него, нито по гумените
маркучи има следи от варовик или котлен камък, срещу които се бори Калгон-а.
Явно тези от рекламата са пропуснали да уточнят, че не всички води
са варовити, което евентуално би наложило ползването на добавки.
Но карай, важното е оборота да върви. _________________ -= All our life, we are beta testers =-
Последната промяна е направена от Private на Нед Авг 05, 2007 21:03; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 05, 2007 20:14 Заглавие: |
|
|
Какво излиза от писанията че тази реклама си е чиста антиреклама майстора показва какво ще се случи след ползването на калгон  |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 05, 2007 22:02 Заглавие: |
|
|
Явно не само аз съм пресметнал колко струва калгона 3-5 години без него и си купуввш нова пералня със здраво гумено сУединение  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 05, 2007 22:04 Заглавие: |
|
|
| Повечето от рекламите са си всъщност антиреклами.Кой би си вложил парите в банка .която като дава кредити служителките и викат па-па-па-па-па-па.Или пък, кой би изтеглил заем от банка която после ще почерпи,все едно е ударила джакпот от тотото.А за прахове , сапуни и дамски превръзки като почнат ,оле мале.Даже напоследък забелязвам ,че отбягвам телевизора. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Авг 05, 2007 22:22 Заглавие: |
|
|
| ivan1959 написа: | | Става въпрос за рекламата на Калгон в която показват техник от гр. Пещера, на име (доколкото помня), Павлин Глушков. Дали е истина това - в смисъл има ли такъв реален човек? | Малко не се разбира за какво се отнася въпроса, ама дали не разобедихте колегата за някаква оферта... Другият е реален. |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 05, 2007 22:23 Заглавие: |
|
|
| Филипов написа: |
Попитах и колегите от България сервиз, които се занимават с ремонт на перални. Казаха че въпросния калгон е противопоказен за старите типове перални, което потвърждава написаното отгоре. | не само за старите,а и за новите без филтър,с тъй наречен утайник.Разложилия се "варовик от въздействието на калгона "запушва тънката тръбичка към ниворегулатора и от там ето ти наводнение |
|
|
 |
emil74 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 05, 2007 22:54 Заглавие: |
|
|
Аз пък варовикът го моря с оцет. За пералня не съм пробвал, но бързонагряващата кана я чистя така. Сам изчезва-без търкане и пак се показва хром-никелът! Топла вода и оцет и след-2-3 часа престой е готово. Опитах и една ютия, но се отлепи(подобно на описаното от колегата по-горе) и започна да запушва дупчиците и да падат песъчинки по прането.
---------------
Иначе, ако някой знае-нека отговори на човека! Явно го вълнува дали съществува такъв субект или не. Ама ако го търси да му поправи пералнята-по-добре да се откаже, доколкото виждам...  |
|
|
 |
|