Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Зарядно за фотоапарат MODEL:DSC-V1

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Aleks_bg
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Авг 03, 2007 12:35    Заглавие: Зарядно за фотоапарат MODEL:DSC-V1 Отговорете с цитат

Здравейте, някой можели да ми посочи магазин в София,където да намеря адаптер/зарядно за цифров фотоапарат SONY - MODEL:DSC-V1 за 750ma или 1000ma/модела на батерията е NP-FC11
търсих много в интернет ама неможах да намеря много магазини,освем един:Сервизен център "Бушона" ЕООД 1504, София, ул. "Искър" 47.
ама там има само за: 300ma,а в сервизите трябвало с поръчка,и ще отнеме време,а на мен ми трябва до го купя днес или утре Sad
или ако някой има такова и го продава,също ще ми е от полза,за да не пускам нова тема в "купувам/продавам"
много благодаря за вниманието и за помощта от ваша страна Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети