| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
amv Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 02, 2007 6:17 Заглавие: SONY KV 29 C5D диода на лицевият панел мига 5 пъти |
|
|
Телевизора дойде вчера от чужбина.донесоха ми го за платка звук но се оказа че и картина няма.Диода мига 5 пъти.Какво се крие зад този код? _________________ Човек се учи докато е жив,и накрая се оказва че нищо не знае! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 02, 2007 6:36 Заглавие: Re: SONY KV 29 C5D диода на лицевият панел мига 5 пъти |
|
|
| amv написа: | | Телевизора дойде вчера от чужбина.донесоха ми го за платка звук но се оказа че и картина няма.Диода мига 5 пъти.Какво се крие зад този код? | CRT faulty |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 02, 2007 9:32 Заглавие: |
|
|
вдигаш отопление,вдигаш скрийн и ако тръгне-работата е ясна-екран капут...
Подсилваш така че да тръгва и колкото преживее. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
tomazo Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 02, 2007 11:29 Заглавие: |
|
|
Нямьм превод!
• Five blinks - AKB circuit (automatic kine bias), the timer/standby indicator blinks for about 30 seconds then goes to the self-diagnosis function. Something is wrong with the video. Check video out, Q705, 732, 761 and other components on the Cboard, also check Q218, 219, 220 on the A board. In addition, unit could be in IK blanking, try turning up screen slightly. _________________ В момента уча български... ама все още не съм научил... |
|
|
 |
amv Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 02, 2007 20:47 Заглавие: |
|
|
Оказа се че телевизора е за поп,не за мен Благодаря на всички! _________________ Човек се учи докато е жив,и накрая се оказва че нищо не знае! |
|
|
 |
|