| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Zruncho Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 03, 2007 22:11 Заглавие: Проблем: Technics RS-TR575 Спира да върти на реверс |
|
|
Здравейте,
проблема е в DECK 1 когато пусна да се превърта наляво завърта и спира веднага трябва да задържа бутона натиснат за да превърта, същото е когато е на PLAY на РЕВЕРСНАТА страна иначе в дясно всичко е наред. Нещото което забелязах е брояча брой много бавно от нормалното горе долу 1 секунда я отчита за 3 секунди според вас може ли да е от ремък? Давайте предложения или ме насочете на някъде първото което се сетих е ремък. Някой имал ли е такъв проблем. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Авг 03, 2007 23:02 Заглавие: Re: Проблем: Technics RS-TR575 Спира да върти на реверс |
|
|
| Zruncho написа: | Здравейте,
проблема е в DECK 1 когато пусна да се превърта наляво завърта и спира веднага трябва да задържа бутона натиснат за да превърта, същото е когато е на PLAY на РЕВЕРСНАТА страна иначе в дясно всичко е наред. Нещото което забелязах е брояча брой много бавно от нормалното горе долу 1 секунда я отчита за 3 секунди според вас може ли да е от ремък? Давайте предложения или ме насочете на някъде първото което се сетих е ремък. Някой имал ли е такъв проблем. | Никой не е имал такъв проблем! Такова нещо чувам за първи път. Според нас не може да е ремък. Ти как си се сетил? Форума е тесен за твоя проблем и моето предложение е да свикаш пресконференция и да обявиш случая пред медиите. Успех! |
|
|
 |
andrey1988 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 04, 2007 11:14 Заглавие: |
|
|
| Брояча не отчита секунди , ако си забелязал честотата на броене е различна в началото и края на касетата , виж дали тоя брояч въобще брои в тази посока в която ти изключва дека , защото ако не брои се отчита че лентата е спряла да се движи (край на касетата) и дека изключва . |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Авг 04, 2007 16:26 Заглавие: |
|
|
| брояча брой но бавно |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Авг 04, 2007 17:17 Заглавие: |
|
|
| Сега проверих на моя Technics , брояча е свързан към дясното колело , със всички касети ли става така или само с една си пробвал , според мен трябва да провериш дали е изправна касетата. Може да пуснеш дека без касета (принудително - като натиснеш зъбчето което се намира в днездото отгоре и по средата ) , дай му да върти наляво и движи ръчно дясното колело да видиш дали ще изключи , при тая процедура моя не изключва |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Авг 04, 2007 17:29 Заглавие: |
|
|
| колкото иска6 касетки съм пробвал. пробвах и това което ми каза изключва пак. претеснява ме това 4е брояча брои бавно а не както обикновенно една и съща касетка слагам и в двете места и брои по бавно на развалената може ли някък си да е зацапана фотоклетката дето отчита? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Авг 04, 2007 19:59 Заглавие: |
|
|
| То май не е фотоклетака , а някакъв магнитен датчик , провери го да се не е изместил , отпоил и такива работи |
|
|
 |
Zruncho Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 04, 2007 20:22 Заглавие: |
|
|
те при мен са 2 датчика и на лявото и на дясното колело благодаря за помощта
поне разбрах 4е е в модула за касетката защото закачих другия на негово място и всичко е наред. |
|
|
 |
matkauton Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 05, 2007 9:44 Заглавие: |
|
|
| Обикновено е от съединителя на обиращото колело тоя проблем и много по-рядко от ремък. |
|
|
 |
Zruncho Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 05, 2007 19:45 Заглавие: |
|
|
| matkauton написа: | | Обикновено е от съединителя на обиращото колело тоя проблем и много по-рядко от ремък. | Точно то беше проблема опираше в датчика и затова не отчита вярно натиснах го и щракна и има вече отстояние от 2 мм и всичко си работи нормално.
Благодаря на всички!!! |
|
|
 |
|