Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

каква камера да избера SONY HC14 ili Samsung vp-d305i

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
venelin
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Zlatograd

МнениеПуснато на: Нед Дек 05, 2004 11:08    Заглавие: каква камера да избера SONY HC14 ili Samsung vp-d305i Отговорете с цитат

ili panasonic
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
мульо
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Пон Дек 06, 2004 11:11    Заглавие: Отговорете с цитат

Не знам какви са ти критериите за избор. Аз лично бях изпаднал в тих ужас когато трябваше да избирам какво да купя. Изчетох сума ти неща по въпроса и обиколих няколко пъти магазините докато горе-долу се ориентирах за какво става въпрос. Ако искаш погледни тук:
http://www.afanas.ru/video/dvcam.htm
за мен това е едно добро обобщение по темата.
Не бих се наел да препоръчвам какъвто и да е модел преди да ми е минал през ръцете. В общи линии подходът ми беше:
1. Какви функции да има камерата
2. Отивам по магазините и според парите които имам горе-долу набелязвам какво в момента има на пазара - избирам примерно 3-4 модела.
3. Търся в интернет повече подробности - и фирмени спецификации и отзиви на ползватели. Внимание: имай едно наум - информацията за един и същ модел на различните места е доста протворечива.
4. След като си се "подковал" по-сериозно иди пак по магазините и говори с продавачите, огледай внимателно на място /не знам от кой град си и какви магазини има при вас, но все пак/. Макар че на повечето места продавачите са пълни пъпеши, при малко повече късмет може да попаднеш на някой свестен, дето си разбира от работата /аз поне намерих един такъв/. Поискай оригиналните инструкции - там информацията ще е най-точна.
5. Обмисли още един път внимателно всичката информация която имаш - все пак няма да харчиш лев-два.
6. Слагай главата в торбата, парите в джоба и купувай каквото си решил. На връщане към къщи си купи една бутилка хубаво уиски / и без това си похарчил близо хиляда лева, още 20 няма да ги усетиш Very Happy /. Направи проби и когато пуснеш телевизора да ги гледаш, си сипи повечко от уискито - ако нещо не ти хареса, ще го приемеш по лесно Laughing .
Малко избих на майтап, но ако искаш някаква допълнителна информация не се притеснявай да питаш.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети