Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Голям електронен часовник

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ctan4o
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Авг 12, 2007 16:30    Заглавие: Голям електронен часовник Отговорете с цитат

Знам че тази тема е обсъждана но не открих това което тръся. Искам да си направя електронен часовник със LED дисплей(така ли се казваше). Не разбирам нищо от микроконтролери и асемблери(а имам ужасно желание да се науча.) Ако някой има схема и другото което трябва да пише
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
ctan4o
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Авг 12, 2007 20:21    Заглавие: Отговорете с цитат

ЕЕЕЕ 40 човека прегледаха темата и никой не написа как може да стане
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Авг 12, 2007 20:28    Заглавие: Re: Голям електронен часовник Отговорете с цитат

ctan4o написа:
Знам че тази тема е обсъждана но не открих това което тръся.

След като това и това, и това най-вече примерно не са ти достатъчни за да започнеш все отнякъде, не знам какво очакваш при поставените условия:
ctan4o написа:
Не разбирам нищо от микроконтролери и асемблери(а имам ужасно желание да се науча.) Ако някой има схема и другото което трябва да пише
че чак и да се сърдиш.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети