| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 27, 2007 15:59 Заглавие: Търся Т940 или Т500. |
|
|
Казаха ми, че това е ресет за телевизор и ме помолиха да намеря от къде може да се купи.
Помагайте.
Благодаря предварително. Ако се заменят с нещо и някой знае кажете с какво. _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 27, 2007 16:17 Заглавие: |
|
|
Мноого странно питане.  |
|
|
 |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 27, 2007 16:28 Заглавие: |
|
|
| RC написа: | Мноого странно питане.  |
Един приятел ми звънна преди малко и ми каза, че това били неща с по три крачета и с корпуса на транзистор, и на тях пишело Т940 и Т500. В работата той няма интернет и затова аз пускам темата. Някаква тъпотия ли съм написал? Ако е така неволно е. Никой не е застрахован. _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 27, 2007 17:02 Заглавие: |
|
|
Поне телевизора какъв е?
Марка, модел ....
Все си мисля, че ще е от полза.
Че подобно обозначение  |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Юли 27, 2007 18:25 Заглавие: |
|
|
| RC написа: | Поне телевизора какъв е?
Марка, модел ....
Все си мисля, че ще е от полза.
Че подобно обозначение  |
Ще го питам по-късно довечера. От някакво захранване е и най-вероятно китайско, защото сервиза, в който работи се занимава основно с китайски стоки. А шефа му е стиснат и макар да имат локална мрежа и да има комп в сервиза са му резнали интернета. |
|
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Нед Юли 29, 2007 0:34 Заглавие: |
|
|
Изглежда ми като симистор/тиристор или нещо от тоя сорт... _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 29, 2007 0:47 Заглавие: |
|
|
| Milen_haskovo написа: | | Изглежда ми като симистор/тиристор или нещо от тоя сорт... |
Пак се изказваш неподготвен . Баш ресет си е, но е твърде вероятно да е за някоя стара антика (над 10 годишна). |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 29, 2007 14:23 Заглавие: |
|
|
По дъртите нокии имаше такиви ресетки,ако не се лъжа-я кажи от къв телевизор е-сигурно ще мога да ти изнамера такава джиджафка... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 30, 2007 13:33 Заглавие: |
|
|
The MCP120 is a Voltage Supervisory Device Designed to Keep a Microcontroller in Reset Until The System Voltage Has Reached The Proper Level And Stabilized
Има ги в Комет по 50-60 ст. ,но схема за начален ресет не е от захранването ,пък и доколкото схванах от пишещия не става въпрос за стари Нокии ,а нови китайски ,я нека уточни нещата и тогава! |
|
|
 |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 12, 2007 14:56 Заглавие: Нека темата се счита за приключена. |
|
|
Не съм напълно сигурен, но това, заради което темата е беше пусната май е зарязано и са се отказали да го ремонтират. _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
|
 |
|