Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

VW PASSAT 95'
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ФОРМАТЦЕВТ
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Лясковец BG

МнениеПуснато на: Сря Дек 01, 2004 23:50    Заглавие: VW PASSAT 95' Отговорете с цитат

Здравейте, интересува ме ако някой се е сблъсквал с този проблем да ми каже решение. Става въпрос за изгубени къси светлини на VW PASSAT 95' понеже колата е на един приятел който е перфекционист и ми е малко трудно да "ремонтирам" грубо пред него ми се налага да действам малко по-внимателно смъкнах си схема на електрическата инсталация но неоткрих схемата на светлините (при положение че има дори изводите на бордовия компютър, схемата на стоп светлините хмм...) предпазителя за светлините е здрав, клю4а за къси също къде са релетата за къси дълги ? или ако някой има друго предложение ще се радвам да го сподели с мен.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
kostadin iantchev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Чет Дек 02, 2004 12:42    Заглавие: Отговорете с цитат

Това какъв пасат е? Три или четири? Най вероятно проблема е в ключа за пускане на светлините. Изваждаш го и започваш да мериш.
ФОРМАТЦЕВТ
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Дек 02, 2004 19:00    Заглавие: Отговорете с цитат

проблемът е в това, че ключът е здрав и явно проблемът е в релето за късите светлни но не мога да открия къде се намира
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
raidovski
Гост

МнениеПуснато на: Чет Дек 02, 2004 19:26    Заглавие: www.wolksvagen.msk.ru Отговорете с цитат

ФОРМАТЦЕВТ написа:
проблемът е в това, че ключът е здрав и явно проблемът е в релето за късите светлни но не мога да открия къде се намира
Върнете се в началото
kostadin iantchev
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Дек 02, 2004 21:14    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако има такова реле, което силно ме съмнява то се намира на бушонното табло.
ФОРМАТЦЕВТ
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Дек 02, 2004 21:37    Заглавие: Отговорете с цитат

А случайно да имаш представа защо на схемите крушките на фаровете са означени като "Двойна крушка" от типа Н4 а на въпросния ПАСАТ фаровете са със крушки Н1 ?
kostadin iantchev
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Дек 03, 2004 2:15    Заглавие: Отговорете с цитат

Кажи какъв е пасата 3 или 4?
krocky
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Ruse

МнениеПуснато на: Пет Дек 03, 2004 9:16    Заглавие: pasat Отговорете с цитат

e kak vyrvi s remonta na svetlinite na pasata?
spravi li se ?ili da pomagame? Idea
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ФОРМАТЦЕВТ
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Дек 03, 2004 21:21    Заглавие: ВСИЧКО Е НАРЕД Отговорете с цитат

Всичко е наред вече проблемът беше в прекъснат кабел от ключа за светлините до едната крушка а другата бе изгоряла. Благодаря на всички както казва един руски колега в електрониката има две повреди или има кабел там където не трябва да го има или няма такъв там където трябва да ги има.
bobykafe
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Стара Загора

МнениеПуснато на: Нед Дек 05, 2004 2:18    Заглавие: Отговорете с цитат

ами ако е като мойто' пасат- ми няма реле бре! затова му сложих, и се получи нещо много интересно- копчето е с три позиции- изключено, габарит и фарове. да, но като дам на габарит ми святкат И фаровете! Very Happy Оказа се, че проблема е в лампата, която индицира пуснати габарити/ фарове и се намира във въпросното копче- дава сигнал достатъчен, за да сработи релето за фаровете.... ако е фар, за нея това е чиста маса.......
германски му работи........
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети