|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
The7omahawk Гост
|
Пуснато на: Нед Авг 19, 2007 9:53 Заглавие: Ремонт на усилвател JVC |
|
|
Имам усилвател JVC RX-230R
Проблемът е, че регулаторът за силата на звука ( как се казваше на такова нещо по технически, потенциометър ли? ) се развали.И звукът е горе-долу застопорен на средата, и и да го въртя и суча - пак е на същото ниво.
Та след последният купон на вилата усетих, че ако в нас средата на звука стига да набича, на двор ми трябва мощност.И искам да попитам - някой знае ли сервиз ( в София ) където мога да го ремонтирам, ще ми трябва за 1ви септември, така че ако не се бавят едва ли не с месеци ще е идеално.А, и да - колкото по-ефтино, толкова по-добре, но това е ясно. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 19, 2007 9:58 Заглавие: |
|
|
| Примерно |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 19, 2007 13:37 Заглавие: |
|
|
горе в "Потребители" може да отфилтрираш колегите според това от кой град са и да си харесаш някой....
Понеже София е голяма града-по-добре се регистрирай тука и пиши от кой квартал на голямото село си и който има сервиз близо до твоя квартал ше ти пише на ЛС. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|