| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
onto Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 05, 2005 15:47 Заглавие: IRF 244N и бързи диоди BYW29/200 |
|
|
здравейте извинявам се ако темата не е за тук но на мен мястото ми се етори най подходящо.Искам да ви попитам откаде в София мога да си взема на нормални цени транзистори IRF 244N и бързи диоди BYW29/200.Проблема ми е че там където живея цените им са над 2 лв за бройка защото трябвало да ми ги доставят специално за мен а аз имам ходене до София но не знам къде да търсия.Мерси предварително! _________________ Nai sladkoto e neshtoto koeto znaesh 4e e napraveno ot teb !! Drugoto e prosto stoka ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Съб Фев 05, 2005 16:52 Заглавие: дали не е IRFZ 44N |
|
|
Сигурно греша ама ако става въпрос за нещо импулсно, транзистора най- вероятно е IRFZ 44N, а не IRF 244N _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Фев 05, 2005 17:08 Заглавие: |
|
|
| bobykafe Благодаря за поправката наистина не съм видял!да става дума за IRFZ 44N |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Съб Фев 05, 2005 17:14 Заглавие: |
|
|
Ами IRFZ44N предполагам, че ще го намериш във всеки магазин за чаркалъци. Използва се масово. За диодите не съм много сигурен, но предполагам, че и за тях е същата работа...
В София нямам никакви познания обаче за магазинчетата ... все пак съм от Стара Загора _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
TIReX Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 06, 2005 0:49 Заглавие: |
|
|
Път кам Стара Загора нямаш ли?
тук
IRFZ44 са 0.9лв
IRFZ48 са 1.2лв
За бърз изправителен използвам 2Д213А и е 0.1 лв
но това са в най евтините магазини  |
|
|
 |
onto Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 06, 2005 20:40 Заглавие: |
|
|
Tirex за съжеление нямам път натам иначе цените наистина са добри.Все пак благодаря ! _________________ Nai sladkoto e neshtoto koeto znaesh 4e e napraveno ot teb !! Drugoto e prosto stoka ! |
|
|
 |
|