| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Xpld_ico Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 21, 2007 16:51 Заглавие: Как да си направя ( по лесно ) усилвател за кола 35-50 вата |
|
|
Искам да си направя такъв ако може да е по лесно защото съм на ниво завършил електроника в гимназия но в общи линии мога най много да гледам схемата и да запоявам , а накрая да се надявам да е станало нещо така че също съм навит ида си го купя не ми трябва по мощен защото акомулатора ми няма да издържи на 2 усилвателя и така че ако може някъква схема или ОФЕРТА ( най-добре ) за усилвател за кола 35-50 вата реална изходна мощност ( Трябва ми този усливател за да мога да захраня средночестотни и високочестотни говорители съответно с мощност реална 70 и 40 вата СиДи то ми ги захранва до известна степен но не ме удовлетворява защото Субуфера ми като усиля повечко и вади звук над 110 дицибела и нищо друго не се чува така че да ми хареса ) мерси предварително. _________________ Нищо не разбирам за тва питам за сичко |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
rumen va4ev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 21, 2007 20:49 Заглавие: Re: Как да си направя ( по лесно ) усилвател за кола 35-50 в |
|
|
| Xpld_ico написа: | | Искам да си направя такъв ако може да е по лесно защото съм на ниво завършил електроника в гимназия но в общи линии мога най много да гледам схемата и да запоявам , а накрая да се надявам да е станало нещо така че също съм навит ида си го купя не ми трябва по мощен защото акомулатора ми няма да издържи на 2 усилвателя и така че ако може някъква схема или ОФЕРТА ( най-добре ) за усилвател за кола 35-50 вата реална изходна мощност ( Трябва ми този усливател за да мога да захраня средночестотни и високочестотни говорители съответно с мощност реална 70 и 40 вата СиДи то ми ги захранва до известна степен но не ме удовлетворява защото Субуфера ми като усиля повечко и вади звук над 110 дицибела и нищо друго не се чува така че да ми хареса ) мерси предварително. |
Еми те тия свирки не се слагат ти да слушаш нещо а да те чуят през 4 пресечки че минаваш а пък цялата ти карантия като мине в режим вибрато не знам как имаш желание да слушаш.  |
|
|
 |
Bobcho Активен потребител

|
|
|
 |
joda Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 21, 2007 23:01 Заглавие: |
|
|
Кaто за теб предложението на Bobcho не е за изпускане. За голяма мощност при захранване 14,4 волта ти трябват освен един от горните усилватели също така и нискоомни говорители ... 2 ома или 1,6 или нещо от сорта. Или вържи паралелно по високоомни ... колкото ти позволява изходното съпротивление на усилвателя.
Ако искаш качествена музика с динамика т.е. по-добри от тези на Bobcho ще е по-добре направо да си купиш или още много да научиш за да си ги направиш (захранването е друго и не е за съвсем начинаещи) и там отиваш и на значително по-дебела цифра. Така че не му мисли много.
П.П. Всъщност усилвател 18 си има един вид по особено захранване и си е за 4 ома. Бих го взел на твое място  _________________ Човек обича да прави това което му се отдава. Аз обичам да правя нищо  |
|
|
 |
|