| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
seso Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 28, 2007 22:36 Заглавие: променен код на тв |
|
|
здравейте
имам тв dual tv3295pip преди време си намерих ду на конел frc2043 за него . сега май направих нещо и немога да го оправя
телевизора ми има парола за заключване на канали "XXX PR _ _ _ _" нещо такова се появява. преди си беше три нули където са Х-овете но сега нещо го разбърках и незнам какъв код съм въвел. вече не ме пуска да настройвам каналите. как мога да зануля това нещо и може ли да се оправи. предварително благодаря. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 29, 2007 7:28 Заглавие: |
|
|
Дайте малко повече подробности за състава на телевизора. _________________ Димитър |
|
|
 |
seso Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 29, 2007 12:52 Заглавие: |
|
|
здравейте
ако ме питате какво има вътре в телевизора нямам никакава представа.
на ВИЕ съм с техническата работа
видях една подобна тема за един тв Grundig...там предложиха с vol+ vol- channel- chanel+ и ОК да се промени но при мен не се получава. май ще налучквам с цифрите докато попадна на правилния код.
а във сервиз тази "памет" в ТВ-то може ли да се рестартира един вид?.
лек ден |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 29, 2007 13:03 Заглавие: |
|
|
| seso написа: | здравейте
ако ме питате какво има вътре в телевизора нямам никакава представа.
на ВИЕ съм с техническата работа
видях една подобна тема за един тв Grundig...там предложиха с vol+ vol- channel- chanel+ и ОК да се промени но при мен не се получава. май ще налучквам с цифрите докато попадна на правилния код.
а във сервиз тази "памет" в ТВ-то може ли да се рестартира един вид?.
лек ден |
Не,недей влиза във сервиз-да не направиш някоя по-голяма беля.Ако не можеш да го налучкаш-което и ще стане де-най-добре на сервиз. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните!
Последната промяна е направена от Bojilov на Сря Юли 16, 2008 22:25; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
seso Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 31, 2007 9:12 Заглавие: |
|
|
мдаа благодаря Ви
аз нямах и намерение да влизам в сервиза на ТВ-то а да го занеса направо на разбиращи в сервиз за техника...но божилов си го каза де
то с това налучкване на кода трябва да съм голям късметлия
лек ден |
|
|
 |
|