| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
teletronik Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 27, 2007 20:06 Заглавие: Търся схема на телевизор SANG model:NR20B9T58-TXS |
|
|
| Имам проблем с транзистора BU808DFI,бързо се стопля и пробива от прегряване.Имам съмнение за правляващият драверен транзистор.Който е срещал проблема моля да ми пише. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 27, 2007 20:08 Заглавие: |
|
|
Шаси,състав на телевизора?
Електролита в базата....търсачката....
такива ми ти работи...  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 27, 2007 20:22 Заглавие: |
|
|
Ако драйвера е с 2SK3065 шасито би могло да е 12.4
Смени С517 както ти е писал Божилов но да кажа от тези транзистори
BU808DFI има баят ментета. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 27, 2007 20:29 Заглавие: |
|
|
| old4 написа: | Ако драйвера е с 2SK3065 шасито би могло да е 12.4
Смени С517 както ти е писал Бойилов но да кажа от тези транзистори
BU808DFI баят ментета. |
Най-добре човека да прочете,като новодошъл как се оформя тема-доколкото е възможно да спомене или шаси или поне състав,па и да порови в търсачката...
Сигурно досега бройката теми,които аз самия съм повдигнал със мои лични въпроси се брои на пръстите на едната ръка,а от този форум съм научил тонове информация...номера е просто да се ползва търсачката и да се чете-форума е една огромна незаменима енциклопедия,само да знаеш как да я ползваш...
А от BU808DFI едно 80% от тия дето се продават по магазините са ментета. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 27, 2007 20:45 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | | old4 написа: | Ако драйвера е с 2SK3065 шасито би могло да е 12.4
Смени С517 както ти е писал Бойилов но да кажа от тези транзистори
BU808DFI баят ментета. |
Най-добре човека да прочете,като новодошъл как се оформя тема-доколкото е възможно да спомене или шаси или поне състав,па и да порови в търсачката...
Сигурно досега бройката теми,които аз самия съм повдигнал със мои лични въпроси се брои на пръстите на едната ръка,а от този форум съм научил тонове информация...номера е просто да се ползва търсачката и да се чете-форума е една огромна незаменима енциклопедия,само да знаеш как да я ползваш...
А от BU808DFI едно 80% от тия дето се продават по магазините са ментета. |
Ами Божилов 90%не пишат нищо освн искам може ли и Т.Н.а и аз до колкото ми се струва рядко моля за помощ,само в краен случай когато нищо не намеря.Повечето ги домързява даже и шасито да си потърсят.Извинявам се за спама. |
|
|
 |
|