|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
rony181919 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 06, 2004 16:47 Заглавие: Za boga hora... |
|
|
| Ako na dva elektromera se razmeniat Nulite,sled elektromerite tova niama li da gi obarka ??? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 06, 2004 17:44 Заглавие: |
|
|
SORY Всички нули някъде в общото табло са свързани заедно плюс това нулата е необходима на електромера само за да върти.0+0=0 0-0=0 Както и да го въртиш все нула и резултата е нула  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Вто Дек 07, 2004 20:30 Заглавие: |
|
|
Хрумна ми, какво ще стане, ако с комшията от етажа си пуснем по една жица, като той е на друга фаза! Ами ще се топля на 380 Волта и то ток със изместена ФАЗА СПРЯМО ВСЯКО ЕДНО ОТ ДВЕТЕ НАПРЕЖЕНИЯ!
Въпроса е, дали двата електромера ще отчитат сумарно повече енергия, отколкото консумирам...  _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
KokoBoko Гост
|
Пуснато на: Вто Дек 07, 2004 23:03 Заглавие: Haha |
|
|
| bobykafe написа: | Хрумна ми, какво ще стане, ако с комшията от етажа си пуснем по една жица, като той е на друга фаза! Ами ще се топля на 380 Волта и то ток със изместена ФАЗА СПРЯМО ВСЯКО ЕДНО ОТ ДВЕТЕ НАПРЕЖЕНИЯ!
Въпроса е, дали двата електромера ще отчитат сумарно повече енергия, отколкото консумирам...  |
Mnogo si smel no vse pak smiatam che niama da poveche ot minuta , prosto shte vidish kak izgariat yredite ti edin sled dryg  |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Чет Дек 09, 2004 23:50 Заглавие: |
|
|
КокоБоко ТРОГНАТ СЪМ Добре, че ме предупреди, щях да си изгоря всичките уреди.... Все пак по въпроса! Да оставим настрана заяждането и да докажем, че сме различни. Аз нека да си имам евтино 380 Волта, пък печката ще я направя с турбо охлаждане ако трябва, да не говорим за разните товарни резистори, дето мръзнат у дома, за подово отопление с променена дължина..... да не изброявам _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|