| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Dumfree Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 02, 2007 19:34 Заглавие: Възможно ли е на авто CD да се изведе вход за външно mp3 |
|
|
Та имам едно Sony CDX-L550 на което механиката за CD-то му я няма, въпроса ми е дали може по някакъв начин да го излъжа и там където са аудио входовете от платката на CD-то да пусна музика от външен източник.
В service manual-а дават следния модел за механиката MG-393X-121/Q
Играх си малко и след даване на маса на някой от пиновете за Self, Disk In и Down на дисплея изписва LOADING и след малко се ресетва. Явно очаква някакъв отговор от CD-то.
Търся накаква документация как върви комуникацията там, съответно какво праща и какво очаква - мисля че останалото с едно микроконтролерче няма да е проблем да се направи. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 03, 2007 9:09 Заглавие: |
|
|
Има ФМ трансмитери В Офис 1 в момента се предлага за 32лв с дистанционно със вход за USB Купуваш едно такова нещо слагаш флашката настроиваш го на честотата на радиото и си в бизнеса  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Сеп 03, 2007 9:30 Заглавие: |
|
|
| Принципно става, но ми се искаше да го вържа за pocketPC |
|
|
 |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 03, 2007 14:30 Заглавие: |
|
|
| Има FM трансмитери с аналогов аудио вход. Ръгаш го в запалката включваш си MP3 то или Pocke-та и си готов. |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Сеп 03, 2007 17:30 Заглавие: |
|
|
| A не става ли да оставиш само усилвателя от CDто ? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Сеп 03, 2007 19:41 Заглавие: |
|
|
Иска ми се и радио да мога да слушам, то всъщност алтернатива на радиото ми трябва само когато се набутам някъде където няма читави радиа.
Имах идея да превключвам сигнала от тунера, но от там е само един изхода (стереото се декодира след него) а стерео декодера прави и разделянето на 4-те канала. |
|
|
 |
|