| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 07, 2007 17:02 Заглавие: KSS - 213C |
|
|
Момчета къде в Бургас мога да закупя такава глава. Става въпрос за едно CD плеърче SONY. На магазините около "Новата Поща" търсих но не ми предложиха. Други магазини не знам.  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 07, 2007 17:29 Заглавие: |
|
|
Знаем че не си колега а си студент в Бургас няма лошо .Пишеш от 2 години поне не наричай оптиката "глава" вече трябваше да научиш някои термини а иначе тази оптика е най-разпространената и я има във всеки магазин.
PS аа извинямай аз имах предвид 313 _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 07, 2007 17:42 Заглавие: |
|
|
Ако все пак я няма никъде из тоя Бургас,което ме съмнява-в Асво я има. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
gmg_service Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 07, 2007 18:44 Заглавие: re |
|
|
| МАГАЗИН БУРГАС ул. "Цар Симеон I" №65 тел.: 056-82-12-93 |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 07, 2007 21:09 Заглавие: |
|
|
| Аз ли нещо не разбрах, или вие криво четете, ами че точно 213 я има под път и над път! |
|
|
 |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 08, 2007 6:14 Заглавие: |
|
|
| plamen petrov написа: | Знаем че не си колега а си студент в Бургас няма лошо .Пишеш от 2 години поне не наричай оптиката "глава" вече трябваше да научиш някои термини а иначе тази оптика е най-разпространената и я има във всеки магазин.
PS аа извинямай аз имах предвид 313 |
Не съм казал че съм колега. Даже и студент по специалността не съм. Просто съм страстен любител на тази тема. Надявам се някой ден спокойно да си викаме "колеги". Под глава имах предвид "ОПТИЧНА ГЛАВА". Мисля че всички много добре ме разбраха. Не знам защо тези от магазините не ми предложиха нищо. Явно нещо не сме се разбрали..... Както и да е. Благодаря ви. Още веднъж се убеждавам в това че ВИЕ НАЙСТИНА СТЕ ХОРА!
Поздрави на всички!!!! |
|
|
 |
|