| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
joda Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 08, 2007 11:02 Заглавие: Книга за импулсни токозахранващи устройства |
|
|
| Обещах да сканирам една книга (за съжаление на немски) за импулсни токозахранващи устройства. Сканирах я и файла е около 10 МБ но в момента нямам къде да го кача. Като атач не може. Така че ако някой изрази желание да помогне ще е добре дошъл. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ShaGratH^ Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 08, 2007 11:07 Заглавие: |
|
|
| Ами качи я в data.bg и дай линк. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 08, 2007 11:36 Заглавие: Re: Книга за импулсни токозахранващи устройства |
|
|
| joda написа: | | Обещах да сканирам една книга (за съжаление на немски) за импулсни токозахранващи устройства. Сканирах я и файла е около 10 МБ но в момента нямам къде да го кача. Като атач не може. Така че ако някой изрази желание да помогне ще е добре дошъл. |
Качи я като атач при мене в моя форум и дай линк тука...
Или ми я прати на мейла-аз ще я кача и ще дам линк,че като гледам и при мене парчета над 5МБ ще има проблеми. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
joda Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 08, 2007 12:16 Заглавие: |
|
|
Качих я при Божилов защото беше най лесно. С файлообменника не се разбрахме а по мейл не знам дали щеше да стигне заради големината.
http://bojilov.jconserv.net/viewtopic.php?p=1388#1388
Мога да отговарям на въпроси относно превод но моля не за цялостен превод. Просто нямам толкова време иначе с удоволствие. Ако един ден остане повечко може и да попреведа някоя друга глава но засега трябва да пасувам. Ако обаче има интерес и се включат повечко хора мога от време на време да включвам и ще стане лека по лека. Книгата според мен не е лоша въпреки че инфото там не е съвсем актуално. _________________ Човек обича да прави това което му се отдава. Аз обичам да правя нищо  |
|
|
 |
californieca Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 08, 2007 15:39 Заглавие: Re: Книга за импулсни токозахранващи устройства |
|
|
| Bojilov написа: | | Качи я като атач при мене в моя форум и дай линк тука...... |
колега не ми дава да се регистрирам във форума ти
| joda написа: | | Качих я при Божилов защото беше най лесно. .... |
колега метния и в моята поща.
Благодаря предварително  _________________ Всичко е в тока  |
|
|
 |
joda Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 08, 2007 16:02 Заглавие: |
|
|
Извинявам се за отговора но не мога да пращам 10МБ майлове на всеки проявил желание. Ще се пробвам пак във файлообменника. Или ще намеря начин да я предоставя за download .. като си платя хостинга другата седмица например. До тогава от Божилов. Аз нямах никакъв проблем с регистрацията там. _________________ Човек обича да прави това което му се отдава. Аз обичам да правя нищо 
Последната промяна е направена от joda на Нед Сеп 09, 2007 15:06; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 08, 2007 17:02 Заглавие: Re: Книга за импулсни токозахранващи устройства |
|
|
| californieca написа: | колега не ми дава да се регистрирам във форума ти  |
Регистрациите при мене си вървят без проблем-регистрирал съм те със същия ник,като и тука-паролата съм ти я пратил на ЛС-ти като влезеш там вече си я смени с каквато искаш..
Благодаря на joda за ценната книжка.
Колко книжки имам и аз за качване-ама не остава време дагоеба... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
ShaGratH^ Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 08, 2007 19:18 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Колко книжки имам и аз за качване-ама не остава време дагоеба... | Качвайте, качвайте!Книги не са излишни.Пък и много вече са антики и ги няма навсякъде. |
|
|
 |
|